reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy ze Szkocji

Hej :-)

a ja sie musze Wam pochwalic, moj synek zrobil dzisiaj pierwsze kroczki :-) Alez jestem dumna!!! Jutro konczy 11 miesiecy.

Azorek powodzenia w rzucaniu palenia, tez wiem cos o tym. Dasz rade!!!! :-)

A moze mi dziewczyny z Edynburga doradza gdzie jest tu jakis dobry fryzjer... ? Jeszcze nie bylam tu nigdzie. Farbuje sie sama, albo kolezanka no i podcina mi czasami, a tak to jak jestem w PL to chodze do zaufanej fryzjerki. A chcialabym tu gdzies pojsc, sprawdzic... Tylko ciekawe jakie koszty na moje wlosy by byly, bo mam dlugie.

reklama
Ja juz po pracy:-) jeszcze tylko jutro i koniec na ten tydz.. zaraz mykam spac bo cos zmeczona jestem.
Azorek trzymam kciuki z rzuceniem palenia:-) wiem jak jest ciezko.. rzucialam 4 lata temu na szczescie bez zadnych wpomagaczy. Moj maz nie pali 1,5roku a pomogl elektryczny papieros i silna wola.. Mowi ze zrobil to dla dziecka.. ty tez dasz rade:tak:
Isabell do jakiego fryzjea chodzisz? zadowolona jestes?
Justysia to spoczko ze w sklepie przyjeli ci te pieluchy:-) problem z glowy:tak: do zobaczenia w sobote:-)

Witam z rana:-) Ależ jestem zła :wściekła/y: sama na siebie. Na nogach jestem od 6.15 bo wczoraj zapomniałam wyciągnąć klucza z drzwi i mąż nie mógł wejść do domu:no:. Zadzwonił więc na mój tel, żebym otworzyła mu drzwi. Ten cholerny dzwonek omal mnie do zawału nie doprowadził.

No moja Maja odkd spi znowu w lozeczku to tak do 7.30 bez pobudek w nocy wiec teraz nie moge narzekac. Zeby jeszcze w swoim pokoju spala. Ale pogoda pod psem dzisiaj

ale sie rozpisalyscie :)

azorek powodzenia w rzucaniu palenia ;-)trzymam kciuki zeby cie sie udalo , wiem ze to swinstwo ale ja tam lubie palic :zawstydzona/y:

przerazona co tam z toba?? pewnie tulisz juz malenstwo ;-)

my kupilismy wkoncu lozka dla dzieci (kolejna proba z ebay-a ale tym razem doszly) caly czas szukalam pietrowego rozkladalnego na 2 single bo wydaje mi sie ze sa ciut za mali na to , ale okazalo sie ze hm... ich pokoj jest totalnie za maly na 2 single :-D wiec maja jednak pietrowe , ale bez drabinki bo co chwile wlaza na gore i trzeba by z nimi siedziec caly dzien i pilnowac:wściekła/y:

tez sie ciesze :-) mielismy straszne obawy ale ciezko znalesc takie w sklepie a jak juz to 2 razy drozsze.. mialam kontakt telefoniczny z facetem caly czas wiec bylam jakos spokojniejsza...

ellfetus gratki dla synka ;-) teraz ci sie zacznie bieganie i pilnowanie zeby sobie krzywdy nie zrobil :-D

dziendobry :-) alez jestem nie wyspana , patryk obudzil sie 5.35:baffled: zreszta wogule sie dzis czesto budzil i co chwile chcial siku, tylko ze nie sikal jakos mega duzo..

reklama
Do góry