azorek powodzenia z rzucaniem palenia! Trzymam kciuki. Ja już nie palę ponad 2,5 roku i bardzo się z tego ciesze. A palaczem byłam okropnym przez 15 lat,poniżej paczki dziennie nie schodziłam,czasem to i 2 były mało jak np impreza jakaś wypadła.Ja przestałam palić po przeczytaniu tej książki : Prosta metoda jak skutecznie rzucić palenie – dla kobiet • rzucanie palenia, jak rzucić palenie • klinika Allen Carr Easywayoleciłam ją tez mojej mamaie,która również po 30 latach rzuciała w końcu palenie i już też 2,5 roku nie pali. Moja koleżanka jak dostała ode mnie te ksiażkę to już prawie 2 lata bez nikotynki żyje. Więc polecam serdecznie. Jak chcesz to mam wersję elektroniczną i mogę na maila podesłać lub pocztą wysłać ksiażkę-tylko najpierw ją od koleżanki musze odebrać bo pożyczyłam
Napisze tylko,że wczesniej podejmowałam całą masę nieskutecznych prób (biorezonanse,plastry,gumy,epapierosy) wszystko na max 3 miesiące a jak te ksiażkę przeczytałam to z dnia na dzien bezboleśnie się z nałogiem rozstałam. Było to ok 2,3 tyg przed moimi 30 urodzinami i zakłady szły,ze do urodzin nie wytrzymam,ale się udało jak widać Więc jak bardzo polecam.
Napisze tylko,że wczesniej podejmowałam całą masę nieskutecznych prób (biorezonanse,plastry,gumy,epapierosy) wszystko na max 3 miesiące a jak te ksiażkę przeczytałam to z dnia na dzien bezboleśnie się z nałogiem rozstałam. Było to ok 2,3 tyg przed moimi 30 urodzinami i zakłady szły,ze do urodzin nie wytrzymam,ale się udało jak widać Więc jak bardzo polecam.