reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy ze Szkocji

azorek powodzenia z rzucaniem palenia! Trzymam kciuki. Ja już nie palę ponad 2,5 roku i bardzo się z tego ciesze. A palaczem byłam okropnym przez 15 lat,poniżej paczki dziennie nie schodziłam,czasem to i 2 były mało jak np impreza jakaś wypadła.Ja przestałam palić po przeczytaniu tej książki : Prosta metoda jak skutecznie rzucić palenie – dla kobiet • rzucanie palenia, jak rzucić palenie • klinika Allen Carr Easywayoleciłam ją tez mojej mamaie,która również po 30 latach rzuciała w końcu palenie i już też 2,5 roku nie pali. Moja koleżanka jak dostała ode mnie te ksiażkę to już prawie 2 lata bez nikotynki żyje. Więc polecam serdecznie. Jak chcesz to mam wersję elektroniczną i mogę na maila podesłać lub pocztą wysłać ksiażkę-tylko najpierw ją od koleżanki musze odebrać bo pożyczyłam :)
Napisze tylko,że wczesniej podejmowałam całą masę nieskutecznych prób (biorezonanse,plastry,gumy,epapierosy) wszystko na max 3 miesiące a jak te ksiażkę przeczytałam to z dnia na dzien bezboleśnie się z nałogiem rozstałam. Było to ok 2,3 tyg przed moimi 30 urodzinami i zakłady szły,ze do urodzin nie wytrzymam,ale się udało jak widać :) Więc jak bardzo polecam.

reklama
joasia ja wlasnie mam te ksiazke ale nie mam zabardzo kiedy do niej usiasc teraz:zawstydzona/y: mams poro nauki do szkoly +praca=obowiazki :-( kupilam tabex biore od dzisiaj i zobaczymy. mam nadzieje e tym razem dam rade z taka motywacja jaka sobie znalazlam i wkrecilam :tak::-) i moze za rok napisze ze "rok temu bylam glupia i palilam a teraz nie poale i sie ciesze":-D:-D gratki dla Ciebie i mamy za udane podejscie mnie niestety tak latwo nie poszlo to juz 3cie podejscie i sie nastawilam ze 3cie o statnie :-D

To ja życzę powodzenia i trzymam kciuki bo wiem doskonale co to znaczy. Ten kto nigdy nie był w szponach nikotyny nigdy nie zrozumie co to za nałóg.

Azorek Powodzenia w rzucaniu palenia:-)jak to sie mowi"do trzech razy sztuka":-DJa nigdy nie palilam ale moj maz palil i ciezko mu bylo rzucic,robil kilka podejsc no ale wkoncu udalo mu sie ,nie pali juz prawie 2 lata;pomogly plastry i silna motywacja:happy:

Dziewczyny pomozcie co moglabym kupic kolezance mojego synka z klasy na urodziny,bo nie mam pomyslu?:no:

ehh jestem w szoku ze spalilam jedna trzecia tego co normalnie wypalam:szok: spodziewalam sie ze zadziala szybciej niz zyban ale zeby tak odrazu z pierwsza tabletka:szok::-) i standardowo przy odstawianiu fajek mam skoki cisnienia , szum-piszczenie takie raczej w uszach i nie nmoge sobie miejsca znalesc:baffled: do tego glowa mnie rozbolala i tak bedzie przez najblizszy tydzien:baffled: i po co bylo wogole zaczynac z tym swnstwem :crazy: ehhh wymarudzilam sie i juz mi lzej ;-):sorry2:

Martka jak domniemam to chlopiec w wieku6-7 lat?? moze jakies gry planszowe?? teraz cala masa tego od wyboru do koloru:-)
aaa wygrzebalam w necie takie cudo http://cyber-oko.pl/

Ostatnia edycja:
hej dziewczyny
ja dziś zrobiłam zakupy,umyłam lodówkę a tak mi się nie chciało jej myć ale wrzuciłam wszystko do zmywarki i super się wymyło ale to urządzenie jest extra,obiadek ugotowałam no i dziś wieczorkiem do pracy

martka skoro to kolega z klasy twojego syna poprostu kup jedną z zabawek którymi bawi się twój syn
azorek powodzenia z rzucaniem palenia ja też rzuciłam z tabexem i nie pale już ponad 4 lata
joasia fajnie że z dzidzią wszystko ok teraz czekamy na wiadomości o płci dzidzi
doty ja wpadłam na lepszy pomysł oddałam pieluchy do sklepu i jeszcze lepiej na tym wyszłam bo oddali mi dokładnie tyle ile zapłaciłam a chciałam sprzedawać taniej
pozdrawiam

No witajcie dziewczynki:-) jak mam czas i zaglądam kilka razy w ciągu dnia tutaj to cisza a jeden dzień mnie nie ma i tak się rozpisałyście, że masakra:-) Ale to dobrze bo jest co czytać.
Azorek mocno bardzo mocno trzymam kciuki za powodzenie w rzucaniu tego okropnego nałogu. Nie wiem jak to jest palić. Zgodzę się z Joasią, że ktoś kto nie palił nie wie jak to jest. Mogę sobie tylko wyobrazić jak Ci ciężko ale wierzę, że sobie poradzisz.
IzabellL mam nadzieję, że Cię jutro poznam w nowej fryzurce. :-)

A ja wczoraj kolejny raz odwiedziłam dentystę i usunął mi 8. Szczęka mnie boli do dziś. I jadę od wczoraj na przeciwbólowych.

reklama
Do góry