Witam sie I ja. Cos mnie glowa rozbolala, chyba juz zaczynam jak Szkoci, jak pada to czuje sie ok, a jak slonce wyjdzie to zaraz glowa boli, ale az przyjemnie bylo dzisiaj na zakupy wyskoczyc.
Elffetus dzieki, no ja tez mam taka nadzieje. Wlasnie Bzyczek podpowiedziala mi jedn rzecz, musze ja sprawdzic i może już nie będę potrzebowala opiekunki.
Doty ja mam podobnie, moloda wczoraj o 21 poszla spac a wdzien miala drzemke może z 40 min i co dzisiaj 5.30 ona już nie spi. Próbowałam jeszcze do łóżeczka włożyć a postawilam je kolo lozka ale wrzask niesamowity no i w lozku mi wyladowala. Chyba musze ostro zabrac się za moja pannice bo powoli zaczynam psychicznie wysiadac
Anita wspolczuje, mój Kuba tez miał problemy ale lactulosum i dhupolac załatwiły sparwe, co do rumianku u nas tez pomaga, zawsze jak mala zaczyna mieć problemy to jej rumianek robie, mysle ze możesz troche posłodzić, ja młodej daje te herbatki dla dzieci a one słodkie sa. Ja bym bananow nie dawala bo slyszalalm gdzies ze powoduja zatwardzenie
Magdziarz wszystkiego najlepszego, gratulacje
Bzyczek mialas racje, nawet do sklepu nie dojechałam, mloda padla po drodze. Mam nadzieje ze w koncu się wyspi
Ja dzisiaj poza zakupami nie zrobiłam nic, nawet ich jeszcze nie wypakowałam, nic mi się nie chce a i tak siedze przez weekend w domu wiec czasu na robote będę miala mnostwo