reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy ze Szkocji

reklama
rzeczywiscie cisza tu dzis :)
isabel to sie narobilas - ale tak czlowiek wyspany to tez inaczej sie robi :)

ja sie wkurzylam dzis troche kupilam jakies wstretne ziemniaki i maz nie chcial ich jesc :/ pozniej chodzil zly pol dnia.. zawsze kupuje te same ziemniaki (staram sie chyba ze jestesmy w innym sklepie) a i tak za kazdym razem smakuja inaczej..

gwiazdeczka bo ja cie znajde i kopne w doopinke!!! ja tez mam PCO i endometrioze i bez lekow mam Amelkowne a chora jestem od 10 lat:/ jestes 1 cykl na lekach wiec daj sobie troche czasu kochana i bezstresowo prosze do meza sie dobierac :D tu podaje ci linka do BB watku dziewczyn z PCO https://www.babyboom.pl/forum/staramy-sie-f66/zespol-policystycznych-jajnikow-3346/ i mam nadzieje ze powieje troche optymizmem wreszcie :D jak co to pisz do mnie i dzwon :D nr znasz:)

Anitha tutaj to tak jest, masz cos sprawdzone, kupujesz zawsze to samo a tu co innego sie trafia. No ale przeciez to nie twoja wina.
Gwiazdeczka uwazaj bo Azorek cie dopadnie
Co za dzien, powinnam zadzwonic ze jestem chora. Team lederka nie podpisala mojego urlopu bo jej sie zapomnialo a wraca dopiero na koniec tyg wiec poszlam do szefa, zadowolony nie byl. Ludzie dzisiaj tutaj sa gorsi niz rozbestwione bachory. Masakra jakas.

Witam po malej przerwie.. Dzisiaj z rana mlodzi pojechali wiec mam chwilke.. teraz nastepna wizyta za 1,5 tyg:-) babcia przyjezdza do Nikoli a my wyjezdzamy na tydzien poslubny:tak: juz nie umiem sie doczekac a z drugiej strony niewiem czy bede umiela zostawic mala.. na pewno bedzie ciezko..
Po urodzinkach mala dostala jakiegos kataru.. nie chce przejsc dziadostwo a do tego dolaczyl jeszcze kaszel.. miejmy nadzieje ze nie skonczy sie na antybiotyku...
Taki balagan mam w domu a nic mi sie nie chce.. ta pogoda mnie dobija a jakby bylo maly od kilku dni meczy mnie straszny bol zoladka:-(

Anitha tutaj to tak jest, masz cos sprawdzone, kupujesz zawsze to samo a tu co innego sie trafia. No ale przeciez to nie twoja wina.
Gwiazdeczka uwazaj bo Azorek cie dopadnie
Co za dzien, powinnam zadzwonic ze jestem chora. Team lederka nie podpisala mojego urlopu bo jej sie zapomnialo a wraca dopiero na koniec tyg wiec poszlam do szefa, zadowolony nie byl. Ludzie dzisiaj tutaj sa gorsi niz rozbestwione bachory. Masakra jakas.

boje sie azorka :-(;-)

gwiazdeczka bo ja cie znajde i kopne w doopinke!!! ja tez mam PCO i endometrioze i bez lekow mam Amelkowne a chora jestem od 10 lat:/ jestes 1 cykl na lekach wiec daj sobie troche czasu kochana i bezstresowo prosze do meza sie dobierac :D tu podaje ci linka do BB watku dziewczyn z PCO https://www.babyboom.pl/forum/staramy-sie-f66/zespol-policystycznych-jajnikow-3346/ i mam nadzieje ze powieje troche optymizmem wreszcie :D jak co to pisz do mnie i dzwon :D nr znasz:)

azorek jak to czytam to jeszcze bardziej sie stresuje :-(

hejj
nie odzywalam sie bo brakuje mi jakos czasu... codziennie cos nowego, kupa spraw, itd...
a jak tam pazdziernikowe mamusie?? ja jeszcze w "dwupaku" w srode wizyta u midwife. Spac juz po nocach nie moge, chyba to czekanie mnie tak stresuje torbe sprawdzam 3 razy dziennie, az moj M mial juz dosc i wrzucil mi na szafe zebym nie miala jak sprawdzac heh....i tak nie jestem pewna czy mam wszystko:)
nie czuje się jakbym miala isc rodzic za pare dni, oprocz tego tylko ze nogi mam jak balony. stresu jakos tez jeszcze nie mam, pewnie zaczne panikowac jak juz sie wszystko zacznie...
doty udanego urlopu!!!!a...no i powodzenia:)
chyba tez sie biore za jakies prasowanie:/

reklama
Do góry