reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy ze Szkocji

Nie nadrobie was dzisiaj
Emilia wszystkiego najlepszego
Magdziarz nie ma znaczenia ktory bok jest wiekszy aby sie w wymiarach miescilo
Co do cesarki, ja nie narzekam, dobrze ze mi zrobili, szkoda ze tak dlugo czekali
Ja nabawilam sie zapalenia pecherza, pogoda do bani. Wczoraj przed 22 juz bylam w lozku, jednak godz spania to za malo juz o 19 padalam na twarz.
Jejku dziewczyy widzialscie co sie dzieje w Angli i mowia ze moze to przyjsc do Szkocji. Straszne
Ja bym musiala w koncu podjechac i kupic sobie przeciwdeszczowa kurtke
Moj maz mnie dobija marudzi na prace, w chu... go robia teraz ma 2 dni bezplatnego albo i wiecej o ile wogle tam wroci i co wczoraj nawet 1 tel nie wykonal w sprawie pracyy. Tylko wiecznie chodze i mowie zadzwon tam, zadzwon tam, zalatw to zalatw tamto no ile spraw mozna za niego pamietac. Jescze w pon wypil zmoim ojcem flaszke a wczoraj kilka piw i pozniej tez flaszke wyciagnal i fika do mnie co to nie on

reklama
Cześć kobitki

Emilio 100 Lat ;-)

Ja się wzięłam trochę za sprzątanie, m oczywiście też zagoniłam, a co ;-)
Teraz pranie się pierze bo cały kosz ciuchów , i ta pogoda :wściekła/y:

Co do Anglii to jakaś paranoja, że by policja tak się dawała, w Polsce od razu by gówniarzy załatwili a tu , no po prostu brak słów :szok::eek::no:

U nas w hotelu wczoraj mieli trening , jak mają się zachować w takiej sytuacji , bo wiadomo różnie to bywa :szok:

isabell mam nadzieję że sytuacja z twoim mężem szybko się wyklaruje, współczuje kochana :sorry:

U mnie dzisiaj krupnik jutro m robi spagetti .
Mała chyba ciągnie ode mnie więcej bo dzisiaj w nocy o 1.00 jadłam płatki z gorącym mlekiem taka głodna byłam :szok: a rano o 8 myślałam że zjem wieloryba:-D

witajcie,
emilia wszystkiego najjjjlepszego!!!!
jak poczytalam o tych Waszych porodach to znow mnie strach ogarnał:/
agata1221 rodzisz w wishaw?? ja też, tyko jakos miesiąc po Tobie więc zdasz nam tu relacje, bo chyba będziesz pierwsza z forum w tych terminach:)
milego dzionka ja jeszcze równe 2 miesiące:))

Witam dziewczyny paskudna pogoda nic sie nie chce.Izabell tak to jest z facetami :no:.nic sie nie chce .Mam do Was pytanko czy wynajmujecie mieszkanie lub domek przez agencje? zamierzamy cos poszukac i nie wiem jak to jest z hausing benefit .pozdrawiam dziewczyny i mimo tej pogody milego dnia:-)

pogoda przeokropna , wypilam juz 2 kawy a nadal nie moge sie za nic zabrac.. nic mi sie dzis nie chce, najchetniej wskoczylabym do lozka :)

isabel wspolczuje ci , ja jak moj ociaga sie z dzwonieniem gdziekolwiek to stoje nad nim zeby to zrobil :)

ja czytalam ze zamieszki moga przeniesc sie i do szkocji, dobrze ze nie mieszkam nigdzie przy glownej ulicy... to jest straszne co sie dzieje, dziwie sie ze pilicja tak daje soba pomiatac.. trzepli by jednego , drugiego to moze inni by sie uspokoili.. najlepsze jest to ze najmlodszy zatrzymany mial 11 lat!!!!!!!!

ja oczywiscie nie moglam po sniadaniu odmowic sobie malej drzemki, nie wiem znow mi sie tak bardzo chce spac jak na poczatku ciazy:/
a co do tych zamieszek to moja przyjaciolka zrezygnowala na te dni z pracy urlop przymusowy i wraca na razie do pl-mowi ze nie da sie tam zyc:/ policji pelno, ale nic nikt nie robi zeby cokolwiek sie zmienilo...
najbardziej to sie martwie o moj wozek bo zamowilam ten wymarzony icandy i wlasnie z londynu...i tez facet mowi ze przez te zamieszki nie mogl wyslac:/ahh...
ide jakis obiadek szykowac..

A mnie ta pogoda doprowadza do humoru wisielczego :wściekła/y:
Później mają wpaść znajomi to może mi się humor poprawi .

Basienka śpisz tyle bo może zbierasz siły na poród ;-) i korzystaj póki to twoje pierwsze dzieciątko bo przy drugim już nie będzie tak łatwo się zdrzemnąć kiedy byś ty chciała :-)
A co do wózka to lepiej przeczekac i jak sytuacja się uspokoi to wtedy facet wyśle, miejmy nadzieję, że już nie długo ;-)

Jeszcze raz chciałam wam dziewczynki podziękować , za wasze wypowiedzi na temat porodu i pozycji maluszka przy porodzie, bardzo mi to pomogło i wręcz uspokoiło :-);-):tak:

reklama
Ale tu cisza dzisiaj :-)
Niedawno znajomi poszli , mały po kolacji, wykąpany i zasypia a ja jak zwykle mam czas dla siebie, może później namówię m na jakiś filmik bo ile można siedzieć przed kompem ;-)

A wam kobietki jak dzień minął ???

Do góry