Witam dziewczynki
Ja na obiadek miałam dzis bigos
Moja była menadżerka była dziś u mnie i uparłam się, że zrobię coś polskiego, żeby spróbowała... No i padło na bigosik z młodej kapusty ( z kiszonej nie znoszę). Trochę tremę miałam, bo robiłam pierwszy raz, ale nawet się udał, a jej strasznie smakował :-) A , że sporo zostało, to i jutro obiadek z głowy ;-)
Isabelll, współczuję strasznie sytuacji z płatnościami, mam nadzieję, że jakoś to wszystko wyprostujesz. Czasem mam wrażenie, że w tym kraju żyją sami niekompetentni ludzie... Zawsze z czymś jest problem...
\
No, ja też nie mam wesoło, bo dziś dostałam papiery do rozliczenia z IR
Jakieś dwa miesiące temu pisali do mnie, żebym skontaktowała się z nimi w sprawie niedopłaconego podatku, a jeśli tego nie zrobię, wyślą mi papiery i wtedy nie ma zmiłuj, trza oddać całość na raz...
Napisałam im list, że w obecnej sytuacji nie jestem w stanie zapłacić, poprosiłam o zmniejszenie długu o połowę, zaznaczając, że to nie jest mój cholerny błąd, że mam niedopłacony podatek. No, właśnie odpowiedzieli
Przysyłając dokumenty... Chyba też do CAB zawitam...
Wczoraj mało się nie poddałam i nie oddałam dziumce smoczka
Za każdym razem przed spaniem pół godziny wycia, wieczorem ponad godzinę...
Stwierdziłam, że jak dziś tak będzie to koniec, oddaję cumla, bo mam dość. A dziś spooookój... Pięknie zasypiała ;-) Ciekawe, o której mnie obudzi jutro, bo dzis była pobudka o 5.30
Ewa, to też masz niefajnie
Moim zdaniem powinni cię poinformować na wstępie, jak się sprawy mają... Ale to oczywiście byłoby im nie na rękę