reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy ze Szkocji

almani no racja od poloznych duzo zalezy jak masz dobra to i sie czlowiek duzo dowie i mozna liczyc na to ze sie toba zainteresuje. Co do konfliktu krwi to tu daja tabletki czy zastrzyki wiec nie masz sie o co martwic.

Ewka to niedlugo KAWKA:-):-):-)

reklama
Witam wszystkie przyszłe i obecne Mamusie!!

Ja również zostanę mamą, ustalona data to 13 maja, choć pewnie się mój błogosławiony stan przedłuży ;-). A i najważniejsze mieszkam praktycznie na Easter :-).
Pozdrawiam wszystkie zadomowione forumowiczki.

Asiek84 witaj na forum, widzę że jest nas coraz więcej i forum kwitnie a pamietam jak je znalazłam i nic tu się nie działo, tylko ja i Makta pisałyśmy.
Czemu uważasz że twój stan się przedłuży??

Z obserwacji rodziny i znajomych, pierwsze dziecko jakoś za dobrze się czuje w środku ;-). Oczywiście mogę się mylić i z drugim też tak może być;-). Jak to się mówi pożyjemy zobaczymy:-p.

Ola i Asiek witam w naszym gronie:-)
Dziekuje wam bardzo dziewczyny
Pogoda dzisiaj paskudna,ale ciesze sie bo Piotrus juz nie spi tak duzo i wraca do formy:-)
Ja mialam infekcje pecherza,jak bylam w szpitalu bo bolalo mnie podbrzusze to ja wykryli i podali mi antybiotyk juz nie pamietam nazwy ale byl bezpieczny dla kobiet w ciazy zreszta sama sprawdzilam w internecie po nazwie,
Ja mam grupe RH- i konflikt i dobrze sie mna zajeli tu w przeciwienstwie do polski:-)
Co do zdjec to ja robilam na Ocean Terminal w centrum handlowym tam ponoc jest polak ale nam robil paki.
Fajnie zaraz nowe dzieciaczki dolacza do naszego forum:-)czekamy

Dzięki za informacje:-) od razu się lepiej poczułam, choć z drugim dzieckiem wstrzymam się jeszcze trochę:tak: i tak mi wszyscy mówią, że jestem za młoda na mamę:sorry: A co dopiero mamą podwójną:-p
Pogoda jest tragiczna...zresztą Ala i tak choruje jeszcze troszkę:-( Trochę tak dziwnie w domu siedzieć-w Polsce dwa razy dziennie na spacer wychodziłam;-)

No ja myśle że mnie odwiedzicie samotną w nowym domu oczywiście zapraszam z pociechami lub z brzuszkami co niektóre.:-)
Co do położnej to ja po raz pierwszy zobaczę swoją w poniedziałek o 13 to Wam owiem jakie wrażenie zrobiła na mnie, aż sie boje co to będzie

Witaj Asiek na forum super że mieszkasz w pobliżu i termin mamy podobny więc jeszcze lepiej będziemy się razem toczyć po ulicach!!!

No i herbatka lub kawka również Cie dotyczy więc czuj się zaproszona!!!

reklama
Ja na skan idę dopiero 5, już nie mogę się doczekać :-)!! Choć prawdę powiedziawszy już widzieliśmy naszą fasolkę w 6 tygodniu (miałam plamienia, dlatego ten skan). No a teraz to już powinno być wszystko widoczne, rączki, paluszki prawdziwy niemowlak, a właściwie miniaturka niemowlaka :-D! O tak już czekam na ten 5 listopad!

A we czwartek do pracy! Po przerwie ponieważ miałam grypę, oczywiście potraktowali mnie ze szczególnymi środkami ostrożności w tej dobie świńskiej grypy. Mam na myśli maseczki po jednej dla mnie i dla lekarki, Pani doktor weszła w foliowym fartuszku rękawiczkach oraz we wspomnianej wcześniej maseczce! Zbadała mnie pośpiesznie po czym kazała opuścić budynek, prosząc jednocześnie żeby mąż wrócił za 5 minut po receptę!! No a teraz już czas wracać do pracy, choć tak naprawdę chyba załapałam lenia, bo wcale mi się nie chce!!! :-p

Pozdrowienia dla was

Do góry