reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy ze Szkocji

reklama
No ja mam już ciszę i spokój. Położyłam Bobków spać. Mąż niestety w pracy i kolejny wieczór sama:-(. Oj przyznam szczerze, że ta moja dwójka jest tak absorbująca, że właściwie to o tej godzinie to już padnięta jestem:rofl2:.
Vampira witaj z powrotem. Cóż trzeba przyznać, że powrót miałaś hardcorowy. Nie zazdroszczę.

ja swoja wlasnie polozylam spac. Zrobilam wielkie prasowanie dzisiaj i musialam posprzatac Majki pokoj bo miala na podlodze wszystko:chrupki, cukierki, kawalki kanapki itp wszystko co zdazyla podczas prasowania. A w czasie kiedy juz wszystko bylo posprzatane i odkurzalam pokoj to ona rozrzucila wszystkie zabawki

Isabelll, no pewnie da się coś odzyskać, ale ile będzie przy tym użerania się... Nawet nie wiem, czy warto nerwy tracić... :sorry:
Bzyczek, nie dziwię ci się wcale, ja dzisiaj siostrzenicę miałam pod opieką pół dnia i jeszcze swojej dziumki pilnowałam i miałam dość :-D A to przecież tylko kilka godzin, a ty masz tak codziennie ;-) Jak już kiedyś napisałam- podziwiam :tak:

Właściwie to wpadłam, żeby się pochwalić- moja gucia sama- podtrzymując się szczebelków łóżeczka- zrobiła trzy samodzielne kroki :-D I już próbuje się puszczać... Chyba czas zainwestować w dobre buty- dotychczas miała tylko takie na pokaz;-)

witam. Vampiria to niefajny powrot mieliscie :/:(( musimy sie spotkac na kawuske jakas na miescie najlepiej i sie zrelaksic :D

wy tak o tym wirusie piszecie... amelka dzisiaj na spacerze puscila pawia:/ tak sobie poprostu...a teraz ja siedze i muli mnie jak nie wiem co....zastanawiam sie czy w nocy nie zaczne wymiotowac bo starsznie mi jakos niedobrze :/ :(( oby to nie bylo nic takiego moze to od przeziebienia....ehhhh

Uuu podlaczyli mi neta
Witam nowe Mamuski.
Dzien 6, na mieszkaniu z council'a na Calder.
Auta policji-co najmniej raz dziennie(patrol),
Imprezy w bloku-zero
Imprezy pod oknem-zero
Ludzie pod oknem w nocy-zero
...
oby tak dalej....
Powiem wam, ze glosniej bylo jak mieszkalismy na Easter Rd.
Jest nadzieje.Chociaz strasznie sie zeschizowalam tym tekstem na Emito.

Witam z kawka
Emilia trzymam kciuki zeby bylo tak caly czas
Vampiria ladnie ci sie corcia rozwija
Ladny dzien sie zapowiada wiec trzeba na jakis spacer sie wybrac.

vamiria mnie zniszczyli wozek w easyjet i odkupoili mi nowy fajna spacerowke z maclarena i wcale nie bylo tak duoz uzerania wiec powoidzenia!! tylko my odrazu na lotnisku zglosilismy :tak:

emilia oby tak dalej moja kolezanka z wiezowca tez mowi ze jest ok jak narazie :-)

Ostatnia edycja:
Witam.
Emi Dziekuje za smsa.
Trzymaj sie tam kochana , i nie daj sie. Oby wszystko bylo dobrze.

wampiria- no wspolczuje tobie. Ja jak pierwszy raz lecialam rayanerem, to jak dojechalam do domu, to okazalo sie moge sobie wozek w dupe wsadzic, Wykrzywili mi rame głowna. Nie zglosilam na lotnisku, bo byl zlozony i go nie rozkladalam . A w domu sie okazalo, dzwonilam na ta cudowna infolinie raynera i dupa , powiedzieli ze jezeli szkoda nie byla zgloszona na lotnisku to nici.
Ale ty mialas troche inna sprawę.
Wiec moze powinno byc ok.

Ja takze was nie nadrobie, lece dzic do polski.

[!
Pozdrawiam

Ostatnia edycja:
reklama
Gwiazdeczka easyjet to nie ryainar :dry: Swoją drogą- nigdy więcej tymi liniami nie polecę. Co z tego, że tanio, jak nerwów straciłam tyle... Na lotnisku facet powiedział, że każda inna linia odesłałaby bagaż do domu, jeśli byłyby takie opóźnienia- ale oni nie.... Poza tym ponoć to jedyny przewoźnik, który nie wpuszcza najpierw na pokład matek z dziećmi.... :dry::sorry2: A w ogóle to mam do ciebie pytanie z innej beczki- pamiętam, jak kiedyś pisałaś, że czekasz z Alanem na wizytę u specjalisty i w końcu tam zadzwoniłaś- a dzwoniłaś do GP czy bezpośrednio do szpitala? Bo ja ich też muszę trochę pospieszyć

Azorek, mam nadzieję, że się nie pochorujecie :tak: A na kawkę to bardzo chętnie się umówię :tak:

Emilia, no to super, że na razie spokój- oby tak dalej. Tak właśnie spojrzałam na mapę- mam znajomą, która też tam ma mieszkanie i w sumie nigdy nie narzekała :tak: Tylko tyle, że daleko trochę...

Do góry