reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy ze Szkocji

Vampiria masz racje rayanair to chyba najgorsza linia. Ja jestem zmuszona nimi latac bo do wroclawia nic innego nie lata. Moglabym ewentualnie easyjet do krakowa ale tam musialabym rezerwowac duzo wczesniej zeby sie oplacalo. Nie wpuszczaja matek z dziecmi juz od dlugiego czasu i za wszystko trzeba placic krocie. Ja nigdy nie mialam az takich problemow jak ty. Raz tylko mielismy samolot duzo opozniony ponad 3 godz

reklama
Krolowa dzis gosci w Edi. Wybera sie ktos do niej na kawke?
Mam nadzieje ze chlopcy beda zdrowi (Igor ma nos zawalony..ponad 3 tyg..i jest gorzej i gorzej) i pogoda jutro dopisze to wybierzemy ne na St Andrew Square na polski zien. o 15 ma byc opowiesc o smoku wawelskim.....mam nadzieje ze nie bedzie tlumow.... bo miejsce jest dosc ciasne na tym skwerze.

Ja zabralam sie za sprzatanie ale moja Majka cos nie w humorze i marudzi caly czas. Jeszcze godz i poloze ja spac wtedy moze troche odpoczne. Spagetti na obiad wiec szybko sie zrobi. Kto chetny dzisiaj na kawe albo cos mocniejszego?

Ja juz mam posprzatane, zupa ugotowana, kawka zaliczona, mloda spi i zaraz uciekam A budzic bo musi mnie do pracy zawiezc.. nie chce mi sie strasznie.. w szczegolnosci kiedy pogoda nawet dopisuje..
Isabell ja z checia bym sie spotkala ale dzisiaj mi nie pasuje.. Moze sie umowimy na jakas kawe w tyg co ty na to??

isabell ja też bym chętnie się kawki napiła ale dziś też nie dam rady,bo już się umówiłam z koleżanką. Ale w przyszłym tygodniu chętnie się spotkam.Tym razem do siebie zapraszam :-)
doty86 Ty też z okolic wiec może też wpadniesz :)
No i inne dziewczyny z Airdrie i okolic-chętnie Was poznam :)

a dzieki dziewczyny ale ja w poniedzialek z rana do Polski lece na 2 tyg wiec mam tylko weekend do dyzpozycji.
Juz prawie posprzatalam dol, matko chyba ze 2 tyg sprzatalam tak tylko na szybko a w tym tyg to jeszcze nic nie robilam bo pozno wracala i dzisiaj tyle czasu sprzatanie mi zabralo ze maskarka. Teraz zabieram sie za obiad

witajcie dziewczyny,
no ja wrocilam juz z polski pogoda nam dopisała:) chyba nie nadrobie BB:) jest u mnie teraz mama wiec tez czas ucieka....
a jak sie czuja pazdziernikowe mamuski?? ja we wtorek bylam u midwife wszystko ok:) nasz groszek rosnie...heh brzuch tez. dzisiaj mialam straszna noc cos mnie tak bolało z lewej strony w podbrzuszu, że już prawie bylam w szpitalu. Wytrzymalam po paracetamolu do porannej wizyty u gp no i wszystko wporzadku,...oby dzisiejsza noc byla lepsza:)

witam :) pogoda sliczna dzisiaj :D a my amelkowne rano uraczylismy pobieraniem krwi :/ ale powiem wam ze moj mezasty prawie zemdlal hahahah chcialam zeby sam poszedl z mloda a ja bym ogarnela mieszkanie w tym czasie ale jakos takos wiedzialam ze klapa bedzie heheh dobrze ze pojechalam z nim bo pobierali z zyly krew i z jednej raczki nie chcialo cos leciec wiec pani musiala kluc w druga lapke :(( za pierwszym ukluciem moje dziecko obserwowalo tylko i ZERO absolutnie ZERO placzu czy jekow :O w szoku bylam i jestem nadal. dopiero przy drugiel lapce dziecko mi sie zaplakalo ale doslownie na 10 sekund :D wyniki za 3 tyg :D

ja wyslalam mezastego na masaz urodzinowy (dzisiaj mial na 16) i do pracy jade z mloda wiec ja odbierze ode mnie :)amelkowna po dzisiejszych wrazeniach padla i spi juz ponad 2h i bede musiala ja budzic zeby zdazyc na autobus :(

O masakra co za dzień. No hard core jakiś:szok:. Czasem się zastanawiam czy moje dzieci czasem nie mają ADHD bo z dupką na moment nie usiądą. Krystian zaliczył dziś glebe chyba ze 20 razy. Aż w końcu tak przywalił znów w coffe table, że ma KOLEJNEGO guza na czole. Ostatniego nabił tydzień temu jest teraz żółto-zielony na samym środku czoła i wygląda jak by to było jego drugie czoło. A dziś walnął tak, że ma strasznego krwiaka taki czerwony wielki. Wygląda strasznie. Jak tak dalej pójdzie to chyba będę musiała meble powymieniać na jakieś z gąbki :confused:. Po tym upadku był tak marudny, że szok myślałam, że dzień się już nie skończy... Ale już śpią można odetchnąć ... do jutra :-D

Azorek dzielna Amelkówna buziaczek dla niej ode mnie.

reklama
Dziewczyny pilna sprawa. Takie pytanie mam jakich rzeczy nie można pakować do bagażu podręcznego??? Kurcze ja zawsze latam z głównym bagażem i wszystkie kosmetyki pakuje właśnie tam. Ale widziałam, że ludzie pakują a na lotniskach przekładają do plastikowych torebek.

Do góry