reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy ze Szkocji

reklama
:-)czesc brzydka pogoda w weekend byla to troszke naskrobalyscie :-):-) dzis bez deszczu mam nadzieje wypila juz kawe pranko na dworze wisi a moje dziecko jeszcze spi :szok:
fajnie dziewczyny ze juz szykujecie sie na wakacje ja juz dni odliczam do wyjazdu tak marzy mi sie odpoczynek sloneczko woda i plaza ehhhh ale jeszcze 19 dni

witam sie kawusie dwie wypite:/ cosik ostatnio ciezko mi sie wstaje grrrr byle do konca czerwca jeszcze pare nocek zarwe-w czw egzamin i esej do skonczenia grrrrrrrrrr odechciewa mi sie na serio heheheheh
zaraz mykamy bo umowilam nas do okulisty na dzisiaj. trzeba korzystac ze mezasty na doopie siedzi w domku i zalatwic bo tak juz od ponad roku umawiam nas i umawiam ehhh ja wiem ze obydwoje wyjdziemy z brylkami z gabinetu....mezasty ma wade wrodzona na jednym oku (dosc spora) to moze szkielko dostanie choc nie jest pewien czy bedzie umial sobie grzebac w oku codziennie :O

no pogoda nas nie rozpieszcza w tym roku szkoda ze mi sie urlop w lipcu nie uda ....az wam zazdraszczam pozytywnie wakacji urlopow i sloneczka ahhhh

Ach no ja jeszcze nie przy kawusi. Musze zaraz sobie zrobic.
Bylismy dzis na grupie wiec Barnimek sie wyszalal no i powiem ze zasnol- a myslalam ze nie zasnie.
Mestwinka nakarmilam i polozylam do luzeczka wiec mam chwilke czasu na male ogarniecie i na neta.
Pogody to tu juz chyba nie bedzie bo kurcze nie jest ostatnio za ladnie.....
Za tydzien przyjezdza moja chrzesniaczka z ojcem wiec bedziemy zwiedzac.
Mam do was pytanie: czy to mozliwe ze juz moga zabki mu wychodzic:dry:? Barnim sinil sie i mial pokrubione przy jedynkach ale wyszly mu dopiero po 6 mies a Mestwinek ma juz dosc pogrubione no i o ile mnie wzrok nie myli to widze lekke kreseczki pod dziaslem:confused:- mozliwe ze by mu juz niedlugo wychodzily???

manolka- jak fryzjerka? dobra jest ?

Ostatnia edycja:
doveinred-jestem zadowolona. Mam ta szope scieta i 2 kolory. Jak mnie zobaczysz sama ocenisz:) Jutro nas niestety nie bedzie bo Adas ma zapalene ucha (wg lekarza bo dzis bylismy w przychodni znow), ale ja nie jestem nadal pewa czy to ucho.....zle z nim, jest taki slabiutki, marudzi duzo i nie ma apetytu, ciagle goraczkuje.

reklama
witam po wizycie u okulisty....co moge powiedziec zeby zaczac opowiesc: hahahahahahahahahahaha:-D padlam prawie haha ja mam wade ale jak byly minusy teraz mam miec plusy i mam recepte na bryle:tak: mezasty z wada powyzej 3 dioptrii na jednym oku-uwaga uwaga-- zadnych brylek:szok::-D:-D bo wg pani doktor mozg wysyla sygnal i nadrabia drugie oko. KAZALA WROCIC ZA DWA LATA OKULARY CZY SZKLA DADZA MU DOPIERO JAK DRUGIE OKO SIADZIE :szok::-D:-D no walne zaraz hehehe okulista w pl proponowal mu szklo kontaktowe na to slabsze oko zeby te prawe tak szybko nie siadalo a tu kaza czekas az na dwa oka oslepnie ten moj chlopina hehehe

no i zapomnialam napisac: 4 dni na aqua slim i jest mnie juz 2 kg mniej :D heheh ale ktos tu pisal ze duzo sie sika hyhyhyhy u mnie to raczej 15-20 razy dziennie tzw "2" :O az moj sie smieje ze jak by jego tak wyproznilo to po tyg powinien byc chudy jak szczypior hahaha

Ostatnia edycja:
Do góry