reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy ze Szkocji

reklama
:-)czesc brzydka pogoda w weekend byla to troszke naskrobalyscie :-):-) dzis bez deszczu mam nadzieje wypila juz kawe pranko na dworze wisi a moje dziecko jeszcze spi :szok:
fajnie dziewczyny ze juz szykujecie sie na wakacje ja juz dni odliczam do wyjazdu tak marzy mi sie odpoczynek sloneczko woda i plaza ehhhh ale jeszcze 19 dni

witam sie kawusie dwie wypite:/ cosik ostatnio ciezko mi sie wstaje grrrr byle do konca czerwca jeszcze pare nocek zarwe-w czw egzamin i esej do skonczenia grrrrrrrrrr odechciewa mi sie na serio heheheheh
zaraz mykamy bo umowilam nas do okulisty na dzisiaj. trzeba korzystac ze mezasty na doopie siedzi w domku i zalatwic bo tak juz od ponad roku umawiam nas i umawiam ehhh ja wiem ze obydwoje wyjdziemy z brylkami z gabinetu....mezasty ma wade wrodzona na jednym oku (dosc spora) to moze szkielko dostanie choc nie jest pewien czy bedzie umial sobie grzebac w oku codziennie :O

no pogoda nas nie rozpieszcza w tym roku szkoda ze mi sie urlop w lipcu nie uda ....az wam zazdraszczam pozytywnie wakacji urlopow i sloneczka ahhhh

Ach no ja jeszcze nie przy kawusi. Musze zaraz sobie zrobic.
Bylismy dzis na grupie wiec Barnimek sie wyszalal no i powiem ze zasnol- a myslalam ze nie zasnie.
Mestwinka nakarmilam i polozylam do luzeczka wiec mam chwilke czasu na male ogarniecie i na neta.
Pogody to tu juz chyba nie bedzie bo kurcze nie jest ostatnio za ladnie.....
Za tydzien przyjezdza moja chrzesniaczka z ojcem wiec bedziemy zwiedzac.
Mam do was pytanie: czy to mozliwe ze juz moga zabki mu wychodzic:dry:? Barnim sinil sie i mial pokrubione przy jedynkach ale wyszly mu dopiero po 6 mies a Mestwinek ma juz dosc pogrubione no i o ile mnie wzrok nie myli to widze lekke kreseczki pod dziaslem:confused:- mozliwe ze by mu juz niedlugo wychodzily???

manolka- jak fryzjerka? dobra jest ?

Ostatnia edycja:
doveinred-jestem zadowolona. Mam ta szope scieta i 2 kolory. Jak mnie zobaczysz sama ocenisz:) Jutro nas niestety nie bedzie bo Adas ma zapalene ucha (wg lekarza bo dzis bylismy w przychodni znow), ale ja nie jestem nadal pewa czy to ucho.....zle z nim, jest taki slabiutki, marudzi duzo i nie ma apetytu, ciagle goraczkuje.

reklama
witam po wizycie u okulisty....co moge powiedziec zeby zaczac opowiesc: hahahahahahahahahahaha:-D padlam prawie haha ja mam wade ale jak byly minusy teraz mam miec plusy i mam recepte na bryle:tak: mezasty z wada powyzej 3 dioptrii na jednym oku-uwaga uwaga-- zadnych brylek:szok::-D:-D bo wg pani doktor mozg wysyla sygnal i nadrabia drugie oko. KAZALA WROCIC ZA DWA LATA OKULARY CZY SZKLA DADZA MU DOPIERO JAK DRUGIE OKO SIADZIE :szok::-D:-D no walne zaraz hehehe okulista w pl proponowal mu szklo kontaktowe na to slabsze oko zeby te prawe tak szybko nie siadalo a tu kaza czekas az na dwa oka oslepnie ten moj chlopina hehehe

no i zapomnialam napisac: 4 dni na aqua slim i jest mnie juz 2 kg mniej :D heheh ale ktos tu pisal ze duzo sie sika hyhyhyhy u mnie to raczej 15-20 razy dziennie tzw "2" :O az moj sie smieje ze jak by jego tak wyproznilo to po tyg powinien byc chudy jak szczypior hahaha

Ostatnia edycja:
Do góry