reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy Zakupoholiczki :P

kurcze właśnie nie wiem czy kiedykolwiek to synuś założy, bo to rozmiar 3-6 m ale co tam tak mi się spodobało, najwyżej rajtuzki pod to włożę?

reklama
a to nie są rampersy?
ja też mam troche takich i też nie wiem czy się uda założyć. Mam strój marynarski :) taki słodki, i mam też sukienke marynraską do komplety. TO chyba było w h&m jako dla dziewczynki i dla chłopca sprzedawane, a ja wygrzebałam w lumpku za grosze to wziełam. Mówiłąm mężowi że na żagle możemy jechać nawet w tym roku, mała gotowa :)

kasiula ten komplecik z misiem super, ale słodziak będzie.

Wczoraj na chandrę rozłożyłam łóżeczko (w tygodniu będę musiała je z powrotem rozkręcić) i założyłam pościel (chyba przez te kilka dni to się nie zakurzy) i oto efekt.

ł

ł

Wszystko było w komplecie. Może trochę niedoprasowane ale jeszcze czekają nas przenosiny do M więc może wtedy zrobię dokładniej.

Pod łóżeczkiem mieście się torba z ubrankami z najmniejszymi rozmiarami.

ubranka na już.jpg

Przygotowany plastikowy regał na kosmetyki (i różne pierdółki) a obok torba do szpitala
torba do szpitala i regał.jpg

i kosmiczny wózek odkupiony od szwagierki
kosmiczny w

ellsi-podziwiam,że Ci się chciało poskręcać wszystko, mnie też korci,ale jak pomyślę,że miałabym skakać nad skręceniem łóżeczka to mi słabo,S.obiecał,że złoży jak będę w szpitalu i zrobi wszystko ładnie,ale jestem ciekawa jak to będzie wyglądać...ellsi-Twojej dzidzi na pewno się spodoba łóżeczko:-)

Ellsi super że już wszystko wstępnie przygotowane :) Ja mam taką samą pościel na zmianę :)
Mi wczoraj udało się uszyć ochraniacz na łóżeczko i prześcieradełko z tego samego materiału co pościel. Jestem bardzo zadowolona z obu rzeczy :tak:

ja wczoraj uszyłam wkład do kołderki. bo miałam pszewkę ale nic do niej nie pasowało. jeszcze do kompletu zrobie malutką podusie i będzie komplet. Odrazu kołyska ładniej wygląda. Narazie zając taka szmatka tam śpi (zwany zającem rękawicka przez mpoich chłopaków)
jejku jak ja się doczekać już nie mogę.
Jeszcze muszę jakieś pojemniki na pieluchy i inne pierdoły uszyć albo kupić gdzieś.

reklama
Do góry