reklama
a to nie są rampersy?
ja też mam troche takich i też nie wiem czy się uda założyć. Mam strój marynarski
taki słodki, i mam też sukienke marynraską do komplety. TO chyba było w h&m jako dla dziewczynki i dla chłopca sprzedawane, a ja wygrzebałam w lumpku za grosze to wziełam. Mówiłąm mężowi że na żagle możemy jechać nawet w tym roku, mała gotowa
kasiula ten komplecik z misiem super, ale słodziak będzie.
ja też mam troche takich i też nie wiem czy się uda założyć. Mam strój marynarski
kasiula ten komplecik z misiem super, ale słodziak będzie.
ellsi
Fanka BB :)
Wczoraj na chandrę rozłożyłam łóżeczko (w tygodniu będę musiała je z powrotem rozkręcić) i założyłam pościel (chyba przez te kilka dni to się nie zakurzy) i oto efekt.

Wszystko było w komplecie. Może trochę niedoprasowane ale jeszcze czekają nas przenosiny do M więc może wtedy zrobię dokładniej.
Pod łóżeczkiem mieście się torba z ubrankami z najmniejszymi rozmiarami.

Przygotowany plastikowy regał na kosmetyki (i różne pierdółki) a obok torba do szpitala

i kosmiczny wózek odkupiony od szwagierki

Wszystko było w komplecie. Może trochę niedoprasowane ale jeszcze czekają nas przenosiny do M więc może wtedy zrobię dokładniej.
Pod łóżeczkiem mieście się torba z ubrankami z najmniejszymi rozmiarami.

Przygotowany plastikowy regał na kosmetyki (i różne pierdółki) a obok torba do szpitala

i kosmiczny wózek odkupiony od szwagierki

martela
ellsi-podziwiam,że Ci się chciało poskręcać wszystko, mnie też korci,ale jak pomyślę,że miałabym skakać nad skręceniem łóżeczka to mi słabo,S.obiecał,że złoży jak będę w szpitalu i zrobi wszystko ładnie,ale jestem ciekawa jak to będzie wyglądać...ellsi-Twojej dzidzi na pewno się spodoba łóżeczko:-)
miki_czchow
Ellsi super że już wszystko wstępnie przygotowane
Ja mam taką samą pościel na zmianę 
Mi wczoraj udało się uszyć ochraniacz na łóżeczko i prześcieradełko z tego samego materiału co pościel. Jestem bardzo zadowolona z obu rzeczy
Mi wczoraj udało się uszyć ochraniacz na łóżeczko i prześcieradełko z tego samego materiału co pościel. Jestem bardzo zadowolona z obu rzeczy

Zobacz załącznik 379830Zobacz załącznik 379829a ja Wam się pochwalę, co udało mi sie upolowac dla synka ostatnio
Zobacz załącznik 379828
Ten komplecik z misiem to bymsama Mai kupila
ja wczoraj uszyłam wkład do kołderki. bo miałam pszewkę ale nic do niej nie pasowało. jeszcze do kompletu zrobie malutką podusie i będzie komplet. Odrazu kołyska ładniej wygląda. Narazie zając taka szmatka tam śpi (zwany zającem rękawicka przez mpoich chłopaków)
jejku jak ja się doczekać już nie mogę.
Jeszcze muszę jakieś pojemniki na pieluchy i inne pierdoły uszyć albo kupić gdzieś.
jejku jak ja się doczekać już nie mogę.
Jeszcze muszę jakieś pojemniki na pieluchy i inne pierdoły uszyć albo kupić gdzieś.
reklama
martela
ja mam niestety dwie lewe ręce do szycia i robienia takich manualnych rzeczy,więc podziwiam Was za cierpliwość i talent
Podziel się: