reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Wrocławia

reklama
Cześć,
Dziewczyny mamy sukces, będzie można we Wrocławiu rodzić ze znieczuleniem. Bardzo się cieszę i jestem pełna nadzieji, ze teraz każda kobieta, która będzie chciała, dostanie znieczulenie. W tym oczywiście ja :-p
Alicja mam nadzieję, że zakupy się udały.
Pozdrawiam :-)

Ja rozważam między Trzebnicą a Kamińskiego. Czy możesz Milkada podać namiar na Twojego ginekologa z Trzebnicy?

alija slyszalam, ze to znieczulenie to nie we wszystkich szpitalach niestety :/ a zakupy dziekuje, bardzo udanne :-)

Co do znieczuleń to mają pierw wprowadzić je na Brochowie od 18 maja,ale dzwoniłam do nich i szpital nic o tym jak na razie nie wie! Więc to takie nie do końca prawdziwe informację .

tangola a co do numeru to chyba go raczej podać nie mogę. Jak masz jakieś pytania odnośnie tego szpitala to daj znać :-).

Cześć,
no to fajnie się pochwalili :szok:, a tak trabili o tym w radiu, telewizji i gazetach. Rozumiem, że to zmiany, które wprowadziła dyrekcja, ale jeszcze nie poinformowala swoich pracowników :-D
Mam nadzieję, że do lipca to już ruszy i na Brochowie i na Dyrekcyjnej.
Dzisiaj byłam na zakupach w hurtowni "Paulinka" na ul. Krzemienieckiej. Wszystkim ją polecam! Niestety nie mogę dojechać do Bajki. Wybór całkiem, całkiem i ceny moim zdaniem porównywalne z allegro. I można dostać rabacik :)
Pozdrawiam

dzieki alija za dodanie kolejnej hurtowni do listy już znanych, o Paulince nie slyszałam...
chetnie sie wybiorę, bo po tym co pisałyście o bajce odechciało mi sie tam jechać...

dzis zaczynam szkole rodzenia na Brochowie, zobaczymy jak bedzie

A jaki tam dokładnie adres jest na tą Krzemieniecką ?? Mają tam duży wybór ubranek ? Z góry dziękuje za odpowiedz :-)

reklama
Cześć Dziewczyny,
Mikada nie wiem czy już byłaś w Paulince, ale przynajmniej na Krzemienieckiej 46 (koło stacji paliw, a dokładnie za nią ) mają średni wybór ubranek, chociaż w całkiem atrakcyjnych cenach. Nie wiem jak jest na Lotniczej. Pamiętajcie, żeby upomnieć się o rabat, a przynajmniej o kartę stałego klienta, na którą jest 5% rabatu przy kolejnych zakupach.
Chyba większy wybór ubranek był w hurtowni na Tęczowej mD+, na samym końcu Tęczowej.
Pozdrawiam i życze udanych zakupów :-)

Do góry