Mi akurat bardziej pasuje brochów, mój mąż pracuje, a chcę chodzić z nim (na klinikach miałam kurs przed południem). No i mam termin na 23 ;-)
Agusiu a od kiedy zaczynasz ten kurs?? ja 12 maja
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mi akurat bardziej pasuje brochów, mój mąż pracuje, a chcę chodzić z nim (na klinikach miałam kurs przed południem). No i mam termin na 23 ;-)
Agusiu a od kiedy zaczynasz ten kurs?? ja 12 maja
milkada ja sie szykuje na kamienskiego, albo wałbrzych
ale Ty masz chyba termin na czerwiec, a kamienskiego zamykają w czerwcu...
dziewczyny dzięki za info ws wałbrzycha, wybiore się na zajęcia za 2 tyg. jak bede już 31 tc
a takiej regularnej szkoły rodzenia nie wybralam... tj wybrałam ale nie ma miejsc (przedsmak przed porodem?) i teraz nie wiem, zalicze 3 wyjazdy do wałbrzycha skoro to warunek konieczny do znieczulenia, a dalej to nie wiem...
A skąd wiesz że zamykają Kamińskiego w czerwcu,to na 100% pewne?
Cześć,
ja się wstępnie zdecydowałam na Brochów lub Wałbrzych (wszystko zalezy od tego jak sie bede czuła, kiedy zacznie sie poród). Chociaż ostatnio miałam okazję leżeć na Brochowie i po różnych doświadczeniach, zaczęłam zastanawiać się nad porodem na Kamińskiego,głownym atutem jest tutaj mozliwość wyboru połoznej.
Mam jeszcze problem ze szkoła rodzenia, nie moge jakos sie zdecydować Zastanawiam sie nad tą , która jest w szpitalu na Brochowie, a tą na ul. Wałbrzyskiej. Chociaż ta ostatnia konczy sie 20.lipca, a ja termin mam na 25. i obawiam się, ze te 5 dni to troche mało.
można tu umówic się z połóżną na poród( oczywiście odpłatnie).