reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Wodzisławia, Rydułtów i okolic

reklama
Zabawa była przednia ;D ;D ;D ;D sama sie cieszyłam jak dzieciak ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
W rybniku na Rudzie a dokładnie na gliwickiej ;D ;D ;D ;D ;Dten basenik sie mieści

fajne zdięcia.... ale Olo jest chyba jeszcze trochę za mały na takie zabawy w baseniku.... ale w przyszłym roku moja kaczuszka też pewnie poszplucha się w większej wodzie niż wanienka ;D ;D ;D

Hej! Jestem na tym forum po raz pierwszy!! Jestem z Rybnika, jestem w 20 tygodniu ciąży, mam na imię Agnieszka.

Kasiu takie małe bąble też były ;D ;D na baseniku jak twój szkrabik ;D
Ale sie narzarłam za przeproszeniem ze tak brzytko piszę ale mam juz dosc na najblisze mieśace ciasta ..,juz po imprezie goście poszli a tak wogóle to mi stukło 26 latek ;D ;D ;D ;D ;D ;)
..Witamy cie inies na naszym forum mam nadzieje że zagoscisz u nas na dłużej ;D ;D
bo my chyba same zostaliśmy no jeszcze justyna

STO LAT

To jesteś trochę młodsza odemnie.....  ::) ::) ::)

Justyna rzadko wpada bo ma remoncik w domku.... widziałam ją dziś jak byłam u mamy.... Liwusia jest słodka ale urodę ma po mamie więc niejedno serduszko załmie..... byle nie mojego Ola hihihihih ;D ;D ;D

Na basenik taki duży bym się jeszcze bała bo Olek jeszcze nie do końca siedzi..... a i ja miałabym kiepską zabawę....

teraz trochę posiedzę przy kompku bo Oluś śpi snem sprawiedliwego a ja sama siedzę bo Przemek pojechał swoją mamę odwieźć do Poznania na wakacje i przyjedzie jutro... a ja sobie siedzę i czekam na telefonik od niego a później prysznic i dołączę w sypialni do Ola bo padam...

teraz może będę częściej bo mam 2 tygodnie urlopu....

pozdrawiam wszystkie mamusie i ich skarbelki.....

aha byłam dziśu pani neurolog i jest wszystko w porządku.... ;D ;D ;D

STO LAT

To jesteś trochę młodsza odemnie.....  ::) ::) ::)

Justyna rzadko wpada bo ma remoncik w domku.... widziałam ją dziś jak byłam u mamy.... Liwusia jest słodka ale urodę ma po mamie więc niejedno serduszko załmie..... byle nie mojego Ola hihihihih ;D ;D ;D

Na basenik taki duży bym się jeszcze bała bo Olek jeszcze nie do końca siedzi..... a i ja miałabym kiepską zabawę....

teraz trochę posiedzę przy kompku bo Oluś śpi snem sprawiedliwego a ja sama siedzę bo Przemek pojechał swoją mamę odwieźć do Poznania na wakacje i przyjedzie jutro... a ja sobie siedzę i czekam na telefonik od niego a później prysznic i dołączę w sypialni do Ola bo padam...

teraz może będę częściej bo mam 2 tygodnie urlopu....

pozdrawiam wszystkie mamusie i ich skarbelki.....

aha byłam dziśu pani neurolog i jest wszystko w porządku.... ;D ;D ;D

Dzieki za życzonka
Z tym basenem to masz racje odbijecie sobie w przyszłym roku ;D
To dobrze że z Olusiem wszystko wporzadku :)
Dziś jestem troche nietomna wybrałyśmy sie z koleżankami do Astry posiedzieć i dziś ledwo żyję ;D ;D ;D same bo oczywiście mąż ma tak stopy popalone że nawet nie ma jak buta włożyć a tu w poniedziałek już do pracy chyba bedzie sobie musiał załatwich chorobowe ;D ;D ;D a teraz biedactwo musi w domu siedziec.........

No to twój małożonek pojechał w moje strony mam tam rodzine też niedaleko z tamtąd pochodze ;D ;D ;D
życze miłego wypoczynku na urlopie ;D ;D ;D

reklama
pozdrowionka i słowa ubolewania dla Twojego małżonka z powodu boloących stupek ;) ;) ;)

ja dziś robię generalny porządek a Olusio jest grzeczny i kochany tak że mogę spokojnie popracować ;D ;D ;D

chce łądnie posprzątać .... ugotować fajną kolację i będziemy czekać na powrót Przemka ;D ;D ;D

miłego dnia

Do góry