reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Wodzisławia, Rydułtów i okolic

halo jest tu ktoś ;D
Kasiu kolacyjka udana :) ;) :)

ale dzis duchota moze troche popada bo nie idzie wytrzymac :(
życze udanej niedzieli

reklama
Oliwka już się melduję.....rzadko ostatnio bywam bo prawie cały czas przesiaduję z Olem na podwórku.... pochwalę się że Przemo wczoraj kupił Olowi pierwszy basenik... taki akurat dla niego ;D ;D ;D dzisiaj doszłam do wniosku że mam małą rybkę a nie syna :) ja dla odmiany pływać nie umiem:)

aha... spóźnione .... kolacujka udała się nadwyraz.... Przmciu ucieszył się że czekaliśmy z Olem na niego... Olo coprawda wykąpany i zamlekowany ale dopuki tata nie wrócił i nie przytulił to oczek nie zmróżył.... jak tata przytulił to zasnął do 5 minut..... muszę przyznaćże to miłe uczucie:)

Już myślałam, że gdzieś wyjechaliście ;D ;D
Zazdroszcze ci tego podwórka no i baseniku teraz możecie sie chlupac ile wlezie ;D ;D ;Dja musze zadowolić sie balkonem ,jutro jade na basen bo nie idzie wytrzymac tego upału ;D ;D
pozdrawiam :)

miłego posiedzenia na baseniku... ogródek to fajna rzecz ...zgadzam się ale trzeba o niego dbaća to jużczasami nie jest takie faje :p :p :p a my ostatnio trochę zaniedbaliśmy nasze poletko ale już naprawiamy czyli.. kosimy wieeeeelkie pokrzywy ;D ;D ;D

teraz na mnie przyszedł czas na dyżur ;D

nareszcie trochę popadało ;D

udało mi się zrobić dziś parę fajnych fotek ale pochwalę się następnym razem bo muszę ściągnąć je z telefonu a najpierw muszę się do niego dorwać ;D

popadało i nieżle ;D i wkońcu troche chłodniej można odpocząć od tego skwaru ;D ;D czekamy na zdiecia i tez póżniej my wyslemy
oczywiscie bylismy na basenie tym razem ja troche plecki spaliłam ale nie jest najgożej i Oliwia też sie opaliła mimo tego ze była posmarowana ziajką 30 :)

Ale Oluś jest cudowny poprostu śliczny ,fajną ma minke na tym pierwszym zdieciu zreszta wszystkie sa super ;D ;D ;D

reklama
Do góry