reklama
diablica2
mały wielki OLO :)
Oliwka już się melduję.....rzadko ostatnio bywam bo prawie cały czas przesiaduję z Olem na podwórku.... pochwalę się że Przemo wczoraj kupił Olowi pierwszy basenik... taki akurat dla niego ;D ;D ;D dzisiaj doszłam do wniosku że mam małą rybkę a nie syna ja dla odmiany pływać nie umiem
aha... spóźnione .... kolacujka udała się nadwyraz.... Przmciu ucieszył się że czekaliśmy z Olem na niego... Olo coprawda wykąpany i zamlekowany ale dopuki tata nie wrócił i nie przytulił to oczek nie zmróżył.... jak tata przytulił to zasnął do 5 minut..... muszę przyznaćże to miłe uczucie
aha... spóźnione .... kolacujka udała się nadwyraz.... Przmciu ucieszył się że czekaliśmy z Olem na niego... Olo coprawda wykąpany i zamlekowany ale dopuki tata nie wrócił i nie przytulił to oczek nie zmróżył.... jak tata przytulił to zasnął do 5 minut..... muszę przyznaćże to miłe uczucie
Już myślałam, że gdzieś wyjechaliście ;D ;D
Zazdroszcze ci tego podwórka no i baseniku teraz możecie sie chlupac ile wlezie ;D ;D ;Dja musze zadowolić sie balkonem ,jutro jade na basen bo nie idzie wytrzymac tego upału ;D ;D
pozdrawiam
Zazdroszcze ci tego podwórka no i baseniku teraz możecie sie chlupac ile wlezie ;D ;D ;Dja musze zadowolić sie balkonem ,jutro jade na basen bo nie idzie wytrzymac tego upału ;D ;D
pozdrawiam
diablica2
miłego posiedzenia na baseniku... ogródek to fajna rzecz ...zgadzam się ale trzeba o niego dbaća to jużczasami nie jest takie faje a my ostatnio trochę zaniedbaliśmy nasze poletko ale już naprawiamy czyli.. kosimy wieeeeelkie pokrzywy ;D ;D ;D
diablica2
teraz na mnie przyszedł czas na dyżur ;D
nareszcie trochę popadało ;D
udało mi się zrobić dziś parę fajnych fotek ale pochwalę się następnym razem bo muszę ściągnąć je z telefonu a najpierw muszę się do niego dorwać ;D
nareszcie trochę popadało ;D
udało mi się zrobić dziś parę fajnych fotek ale pochwalę się następnym razem bo muszę ściągnąć je z telefonu a najpierw muszę się do niego dorwać ;D
popadało i nieżle ;D i wkońcu troche chłodniej można odpocząć od tego skwaru ;D ;D czekamy na zdiecia i tez póżniej my wyslemy
oczywiscie bylismy na basenie tym razem ja troche plecki spaliłam ale nie jest najgożej i Oliwia też sie opaliła mimo tego ze była posmarowana ziajką 30
oczywiscie bylismy na basenie tym razem ja troche plecki spaliłam ale nie jest najgożej i Oliwia też sie opaliła mimo tego ze była posmarowana ziajką 30
diablica2
ja mam Lirene 35....
a to obiecane zdiątka
a to obiecane zdiątka
reklama
diablica2
dziękujemy za komplement ;D ;D ;D
miłej niedzieli ;D ;D ;D
miłej niedzieli ;D ;D ;D