reklama
diablica2
mały wielki OLO :)
Oliwka ... fajowe te zdięcie ale Przemek zapytał czy pozowanie z "kaczorem" i publikowanie z nim zdięć nie jest przypadkiem w Polsce zabronione? ;D ;D ;D
Justyna czekamy na zdięcia i zaglądaj do nas częściej hihihihihihi
a w zaufaniu dla Oliwki - Liwia z Olkiem chyba przypadli sobie do gustu ;D ;D ;D
a tak wogóle to wystartowałam w konkursie na "kretynkę roku"... i nie widzę dla siebie konkurencji... ale tą historię wam opowiem jak ochłonę
Justyna czekamy na zdięcia i zaglądaj do nas częściej hihihihihihi
a w zaufaniu dla Oliwki - Liwia z Olkiem chyba przypadli sobie do gustu ;D ;D ;D
a tak wogóle to wystartowałam w konkursie na "kretynkę roku"... i nie widzę dla siebie konkurencji... ale tą historię wam opowiem jak ochłonę
Diabliczku to tylko niewinny balonik ;D ;D a zresztą zdiątka by nie można było sobie zrobić ;D ;D ;D ;D
to dobrze że Olo i Liwka przypadli sobie do gustu ;D ;D ;D może w przyszłości coś z tego wyjdzie ;D ;D ;D ;D ;D ;D po sąsiedzku
to dobrze że Olo i Liwka przypadli sobie do gustu ;D ;D ;D może w przyszłości coś z tego wyjdzie ;D ;D ;D ;D ;D ;D po sąsiedzku
diablica2
takie związki raczej nie spełniająsię w dorosłym życiu.... a Liwka ma lepszych amantów ;D ;D ;D
diablica2
daj mi jeszcze trochę czasu bo jeszcze nieodragowałam
reklama
diablica2
oj.... nawet nie wiesz ile w tym racji hihihi.... jak coś robię to robię porządnie nawet głupoty