reklama
diablica2
mały wielki OLO :)
jak chłopaki z tego wyrosną to jeszcze trochę przeżyję.... tylko boję sięże jak teraz popuszczęto małe Olo za chwilę mi na głowę wejdzie.... ale cóż... zobaczymy co z tego wyniknie....
nie tylko cghłopaczki : niestety Oliwia do teraz reaguje śmiechem jak podniose głos tak, że sama niewiem.Gdy chce ją ubrać to lata po całym mieszkaniu a ja ją gonie to dopiero ma ubaw .A walenie" po papie i targanie włosów "to juz mamy przerobione ,najbardziej podobały sie babci włoski ;D ;D ;D ;D......Naszczeście wyrosła już z tego ;D
diablica2
oj ... Oluś wszystkie włoski traktuje jednakowo.....
Wczoraj Przemo nazbierał wór grzybów i obrabialiśmy je razem do północy..... hihihii ale będzie zupka
Wczoraj Przemo nazbierał wór grzybów i obrabialiśmy je razem do północy..... hihihii ale będzie zupka
diablica2
fajnie by było... ale w niedzielę jest odpust w Pszowie i niestety czekają mnie obowiązki rodzinne....
ale niedziele z założenia mam wolne pracuję tylko co 6 tygodni.... jedną niedzielę...
ale niedziele z założenia mam wolne pracuję tylko co 6 tygodni.... jedną niedzielę...
reklama
diablica2
pracuję do 15... muszę przyjechać z Radlina..... wybrać Ola..... OK możemy pogadać o terminie około 17