reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Wodzisławia, Rydułtów i okolic

To i ja sie przywitam na tym watku...DOBRY WIECZOR KOBITKI

Moj mały tez zabkowanie przechodził bez wiekszych problemów . Ale gdy wychodziły gorne jedynki mial biegunke przez dwa dni ale wszystko sie unormowalo.

reklama
Dobry dobry wieczór ja już mykam do łuzia papapap
010105zdbye3cutjr3.gif

OKI....)
Pojechałam z Przemem i moją koleżanką z pracy do Bohumina.... tam jest taki fajny tani sklep o którym dużo się już nasłuchałam.... i przeżyłam rzeczywiście szok.... Przemo kupił sobie jeansy z Reifla za..... 59 koron.... ja biustonosze po 30 koron.... spódnicę za 42 korony (moja siostra była w szoku bo ja prawie wcale spódnic nie posiadam ;D) majtki po 7 koron... bluzki za 15 i 60 koron.... nowe i w fajnym gatunku... polecam...
aha a co najważniejsze skórzane botki na teraz za 150  ;D.... dodam iż korona kosztuje 0,144 groszy ;D

reklama
Do góry