reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Wodzisławia, Rydułtów i okolic

reklama
fajnie kubsiowa ze zjrzlaś ;D o i ewcik tak ze jest nas 4 ;D ;D ;D obejrzałam magde m i ide spac bo jakoś zmeczona jestem :(
diablatko z tymi zmianami to przerypane :mad:

jestem............o 4 to fajnie to kręcimy jakieś spotkanko ;D

no zmiany to fatalna sprawa ale mozna troszkę pospać dłużej oczywiście jak Olek pozwoli co diablątko :p

ja jeszcze czekam do pierwszego karmienia Kubus spi od 20, nikogo juz nie widac nie słychac ? :(

KUBUSIOWA teraz tak przegladam te fotki z waszego spotkania i ..chyba widzialam cie dobre 3 miesiace temu na rynku....karmiłaśmalenstwo na ławce bylas mezem i robiliscie fotki ...na tej ławce na przeciw szachownicy...na 99% daje glowe uciac ze to Ty

Ja tez juz zmeczona ....mezus juz spi wiec i pora na mnie.

Diablica wiesz ja to bym chciała na zmiany pracowac.
Ja zazwyczaj jestem w pracy od 10,00 do 18,00 wiec 18,30 w domu tez nie jest wesoło..a tu zima idzie i o 16 juz ciemno...

reklama
nieeeeeeeee.... nie obrażę się..... ponoćżadna praca nie hańbi hihihi.....

a tak wogóle mam pytanie.... od kiedy zaczyna się wychowywać dzieci?

bo moje Olo ma zabawę która niebardzo mi się podoba.... uwielbia ciągnąć za włosy i "walić w papę"... a jak mówię "nie wolno".... to nie reaguje a jak dostanie klapsa to śmieje się na głos..... pomóżcie

Do góry