reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Wodzisławia, Rydułtów i okolic

Witam po małej przerwie ale byłam ostatnio trochę zajęta......

więc melduję....
1. Alexowi wychodzę górne 2 (1 już dawno w użyciu.... ;D)

2. Alex zaczyna naukę siedzenia na nocniku.... narazie jest częściej na głowie niż pod pupą ale miejmy nadzieję że to się zmieni.....

3. Alex zaczyna z nami jeść obiadki.... rosołek przy wspólnym stole bardzo mu się podoba......

4. byliśmy w Palmiarni w Gliwicach.... polecam wycieczkę... Alex był zachwycony....

5. najlepszą zabawką Alexa jest stara klawiatura.... chyba w genach mu zostało hihihihi ;D ;D ;D

6. no i Myszka MIki ujeżdżona.....

reklama
WITAMY :)
Fajną wycieczke sobie zrobiliście ;D słyszałam ze tam jest bardzo ładnie
;D ;D ;D ...to już pisałam,że OLUŚ bedzie informatykiem ;D
,. na głowie ;D ;D dobrze że jest pusty bo z pełnym nie bedzie za wesoło ;D ;D
Oliwia do dziś sie nie nauczyła robienia w nocnik posiedzi chwilkę i ucieka taki gagatek ale myśle,że polubi siedzenie na klopiku ;D
Fajowe zdięcia :)

Hejka niema tu nikogo ::)Dzieki za gratulacje :) Dziś odwiedziłam ślązaczki od niepamietnych czasów ::) Gdzie ty sie podziewasz diablątko pracocholik normalnie z ciebie ::) tak jak z justyny ;D ;D ;D papapa
catga9.gif

reklama
Oliwka..... a właściwie Agnieszka... hihihih ;D ;D ;D wspominałaś kiedyś o tym basenie na Jedłowniku.... a więc byłam tam.... woda średnia.... ale fajny plac zabaw dla dzieci (nawet podzielony na strefy wiekowe... czyli huśtawki dla dzieci od 0-2 latek a następne dla starszych)... Olek pierwszy raz chuśtał się na takiej chuśtawie i był rozanielony..... pozatym fajne zaplecze gastronomiczna.... jak popracują to w przyszłym roku będzie tam fajy ośrodek... i będę miała na spacerkach fajny przystanek na zabawę dla Olka.....

Do góry