reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Wodzisławia, Rydułtów i okolic

ja nie mam cierpliwości i zdolności graficznych .... ale z całego serca

100 lat

Dużo zdrowia, szczęścia, błogosławieństwa Bożego i wogóle wszystkiego najlepszego dla Liwi

przesyłają
Olek wraz z rodzicami i Atosem

reklama
Dziś Liwi urodzinki ;) ;)
WSZYSTKIEGO NAJ NAJNAJ DLA LIWIUSI 100 BUZIAKÓW DLA NIEJ

widze ze Olus polubił zabawy na podłodze ;D ;Di tatuś tez ;D ;D fajnie wyglądają razem
no traz musicie mieć oczy do okoła głowy ,wszystko już go interesuje ;D gdzie te czasy jak dzieciaki siedziały w łuzeczku ;D ;D ;D ale teraz przynajmniej jest kupe śmiechu z bąbli ;D ;D ;D

Dziś poszłam na dwór z małą ,ale nie na długo bo zaczeło padać a ona musi byc codzień na dworze bo zas zaczyna zrzedzic :mad: tak sie nauczyła :)

trudno mi powiedzieć..... bo ja miałam problem wręcz odwrotnie dlatego robiłam wszystko żeby mieć pokarm ale niestety się nie udało.... ale dostałam od ginekologa tabletki które miały 2 rozwiązania albo będę miała nawał mleka albo zaniknie całkiem i niestety u mnie było to drugie dlatego Olek jest dzieckiem butelkowym......

reklama
kochane dzieki za życzenia dla Liwii !!!

a ja znówe mam mase na głowie i nie mam kiedy tu zajrzeć buuuuuuuuuuuuuu

Do góry