reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Wodzisławia, Rydułtów i okolic

urlop niestety kończy się.... a wcale do pracy mi się nie chce iść ... tym bardziej że właśnie przed chwilą zauważyłam że Olek chyba.... nauczył sięsam siedzieć .... jeszcze nie do końca pewnie ale to już jakiś początek ;D ;D ;D

a z załatwianiem tych tzw "groszów"... cośpamiętam na ten temat.... żeby becikowe załatwić to 3 razy rwałam do urzędu a później 2 miesiące czekałam na pieniążki.... ADMINISTRACJA JEST WIELKA :mad: :mad: :mad:

reklama
Mały agent jest niezły ;D ;D ;D
Kasiu słyszałam ze jakies kąpiekisko jest tam u was na dołach byłaś tam może warto czy szkoda czasu marnować ;D

no jest... u Kozielskiego.... koło stadionu "gosława"... Przemek tam był z Olkiem zobaczyć.... wstęp wolny.... zbiornik to taki staw, i ponoć był fajny ale jak poprzednio ulewy były to trochę zamuliło... ponoć woda znośna tylko jak na takich zbiornikach przemieszana troszkę z szlamem i piaskiem... ale plaża ponoć bez zarzutu i trochęgastronomi też jest... jakieś kiełbaski piwo i takie tam...... opinie są różne w zależności od tego kogo akurat słuchasz ale nie wiem czy miałabym odwagę do tej wody Olka wpuścić.... ale jeszcze raz podkreślam sama tam nie byłam.....

reklama
Do góry