reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Wodzisławia, Rydułtów i okolic

zdięcie na balkonie.... fajowe.... a widoki za balkonem bardzo znajome... czy Wy mieszkacie w tym pierwszymbloku obok ośrodka??... kiedyś mieszkali tam nasi znajomi ;D ;D ;D

reklama
jedni nazywali się "Żywina".... a drudzy "Ryczek"... i mieszkali w tym pierwszym bloku na skrzyżowaniu ;D

ale dziś ciepło... Olo zasnąć nie chciał....

idziemy bo ma przyjechać kuzynka ale jak nie to i tak pójdziemy a wy ? może przypadkiem gdzieś sie spotkamy ;D .Dzis byłam już wyczajić co i jak, a Oliwia oczywiście już na wszystkim chciała jeździć, no wiesz słoniki itp na złotówke przejechala sie dwa razy i nie chciała odejśc od tego szok .
Dzis już przysłali nowy nabytek, bardzo szybko...... a oto on ;D
12mm2.jpg

właśnie pomyślałam że dobrze było by się spotkać ale do końca nie wiem co będę robić .... w niedzielę napewno będę w Pszowie bo jest tam odpust i jadę na obiad do rodziców... ale myślę że jakoś się zgadamy.... ;D ;D ;D

a co do pojazdu ....t oodlotoway i jak fajnie się w nim śpi ;D ;D ;D ile kosztuje takie cudo?

ok
pojazd naprawde fajny , lello jeździ a przedewszystkim mała sie rozłoży na długośc i ma miejsca bo w tamtym to nogi jej zwisały ;D Na allegro kosztował 549+6 zł kurier, realizacja expresowo (wczoraj zamówiony ) do tego ochraniacz na nóżki i folia na deszcz aacha i jeszcze budka w wersi zimowej i letniej .U nas tylko w brzdącu takie były ale za 599 tak że 50 zł droższe.

Hej Dzis byłam oblukać juz na miescie co jest ale na razie kupe straganów a ludzi nie zabardzo,drożyzna że głowa boli balon 20 a np wiatraczek 5 zł ździrusy ; :mad:
czer0190gv.jpg

reklama
ja dzię niestety najpierw w pracy byłam... potem do Taty do Pszowa pojechała... z Liwią Justyny Olek się przywitał.... a na koniec chcieliśmy się jeszcze na chwilę przejść to goście do nas przyszli.....

a wiatraczek fajny ale moje Olo jeszcze frajdy nie ma z takich drobiazgów... zaraz do buzi by to poszło ;D ;D ;D

Justyna - a Liwia rośnie Ci jak na drożdżach....

Do góry