reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Wodzisławia, Rydułtów i okolic

Jeszcze raz bo pomiliło mi sie i wysłałam wiadomośc :mad: :mad:
TOBIE DZIECIE ,KTÓRY WYPEŁNIŁES DOM,SWYM PŁACZEM I RADOSNYM GWAREM
ŻYCZE CI BEZTROSKIEGO I ZDROWEGO DZIECIŃSTWA.ABY KAŻDA ŁZA
KTÓRA PO TWYM POLICZKU SPŁYNIE BYŁA ŁZĄ SZCZEŚCIA, A UŚMIECH TWÓJ
ZJEDNYWAŁ WOKÓŁ SERCA.W KAŻDYM DNIU ŻYCZĄ

OLIWIA Z RODZINĄ

reklama
hihihihi
trochę nie doczytałaś..... dzisiaj chrzciny ma Lenka od Karoliny..... Olo ma za tydzień(28.05).... ale za życzenia dziękujemy..... i przeczytamy w przyszłą niedzielę ;D ;D ;D

;D ;D ;D rzeczywiście ale śie wygłupiłam przecież nie doczytałam sie a to za tydzien co za obciach za tydzien znów wyślemy ;D ;D ;D

hej hej !!

no ja myślam o basenie ala placyk zabaw !! ale sie zobaczy co i jak !!! bop zanim męza na zakupy wyciągne to na przyszły rok jak znalazł ;D trzeba bedzie samemu pojechać !

Kasia ale Olo fajowo dzis wygladał !! widziałam jak Przemek go niósł !! a ani nie mogłam Ci kiwnąc bo tego mojego trutnia karmiłam i siódme poty na mnie wchodziły bo zaraz mi staje w tym krzesłku i taka robota !!

Hej no justyna myślałam że zas nie masz komputerka bo cie nie było widać.
Dziewczyny dzis sie dowiedziałam że od mojej koleżanki z pracy córka lezy na ojomie po cesarce a dzidzi w katowicach .Niewiem nic wiecej tylko tyle że zaczeła puchnąć i zropbili znowu jej operacje .To już drugi przypadek jaki znam ciekawe co i jak .Jestem smutna a tak sie cieszyli :(
migel to sa pojedyncze przypadki żebyś nie brała tego do siebie za bardzo

reklama
Do góry