reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Wodzisławia, Rydułtów i okolic

hej co z Wami ?????

Kasia zapomniałam o Bukowie a moje dziecie uwielbia zwierzaki !! trzeba pojechać !! koniecznie !! zaraz Pawła zmolestuje ;D

reklama
Justyna.... rozwaliłam dziś oponę u Marka Wilkusa na rozciętym okolniku schowanym w trawie..... on jest chyba wogóle bez wyobraźni.... opona oczywiście do wyrzucenia....mam już nową.... ale tam precież dzieciaki latają... niech no który o ten okolnik zachaczy i tragedia gotowa.... na szczęście Piotrek pomógł mi oponę zmienić.... ale z Markiem sobie pogadam....

reszcie dziewczynom i ich dzieciaczkom wielkie całusy

no faktycznie bez wyobraźni !!!!!

na allegro jest duzo baseników dmuchanych i rózne takie placyki !!

Dzień dobry? Pochodze z Chałupek, jestem poraz pierwszy na tym forum byłam na innych forach ale nigdzie nie ma ludzi z okolic wodzisławia.mizzia, justyna,diablica,oliwkanapiszcie mi jak jest w szpitalu wodzisławskim ,jakie połozne a znacie jakieś położne ze szpitala ?.Mój lekarz mi powiedział ze porodówka jest po remoncie .Itylko tyle wiem .Pozdrawiam

Witaj migel fajnie ze sie przyłaczyłas .Niewiem jak jest teraz ale rok temu nie narzekałam ,jak rodziłam to była super babka połazna Zosia udzielała wyczerpujacych informacji na temat porodu tak ze z mezem bylismy zadowoleni. ;DJeszcze była jedna ale nie pamietam imienia Miałam okaje pozac tylko te dwie bo u rodziłam o 4 rano a 6 wywiezli mnie na oddział poł a zmiany nie wiem jak sa.Na połozniczym róznie jedne miłe drugie nie miłe,ale wiem jedno ze kazda z nich pracuje inaczej.Noworoworodki tez róznie ale informuja o dzidzi wyczerpujaco.Dziecko jest cały czas z mama. Tak ze najlepiej wspominam porodówke pomimo tych okropnych bóli ;D ;D Co mi wiadomo to dziewczyny nie rodziły w wodziu ale mizza tak to ci napisze co jak.
p.s to prawda nigdzie nie ma wiary z wodzia i okolic

Migiel witaj !!! ja rodziłam w Rydułtowach i jestem zadowolona TYLKO z lekarzy reszta pozostawia wiele do życzenia !!! a o W.Ś duzo słyszałam opinii ze teraz sie polepszyło i ze jest ok !!

Migel witaj w klubie :) ja też niewiele mogę Ci udzielić informacji bo tak jak Justyna rodziłam w Rydułtowach...... głównie ze względu na swojego lekarza....

a co do wątku Wodzisławskiego..... "jam nie chwaląc się to uczyniła...".... ;D ;D ;D hihihihih  bo właśnie takiego mi brakowało

a w Chałupkach to wesele w zameczku miałam :)

Migel dużo sie nie dowiedziałaś może jeszcze mizzia ci pomoże ;D Ale jestem dziś podminowana od paru dni pies mój wszystko gryzie już chyba ze cztery misie Oliwi zerzarła a wczoraj kapelusik zielony co ma na profilu,myślałam ze go jeszcze odratuje coś przyszyje a tu paskud dziś dokończył swoje dzieło taka mała rażka i stara nawet ,chyba jest zazdrosna :mad: :mad:Co za potwór.Prześle wam zdiecie :mad:
obraz0959gi.jpg

reklama
Do góry