reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Wodzisławia, Rydułtów i okolic

mam nadzieje ze szybko bedzie wszystko w porządku !!

Oliwka bo czasem tu cicho i na Śląsk tylko zagladam !!

reklama
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI DNIA MATKI

Moje Olo z okazji tego dnia dał mi się dziś całą noc wyspać :)
na południe idę do pracy.... więc życzę miłego dnia ;D ;D ;D

latałam dziś z Olem od 8 rano.... niedawno wróciłam z pracy i........... padam więc dobranoć....

aha mój pierwszy dzień matki był wspaniały

DLA ALEKSANDRA !!!!!!!!!

ch7ti.jpg

W uroczystym dniu Chrztu Świętego
stałeś sie częścią Świata Bożego
i odtąd zawsze anieli w niebie,
we dnie i w nocy, strzec będą Ciebie.
Święci sie będą modlić żarliwie,
abyś przeżył życie szczęśliwie,
a dobry Jezus, Król nad Królami
kierować będzie Twymi krokami !!

Rośnij zdrowo na pociechę Rodzicom

Justyna i Liwia​

TOBIE DZIECIE ,KTÓRY WYPEŁNIŁES DOM,SWYM PŁACZEM I RADOSNYM GWAREM
ŻYCZE CI BEZTROSKIEGO I ZDROWEGO DZIECIŃSTWA.ABY KAŻDA ŁZA
KTÓRA PO TWYM POLICZKU SPŁYNIE BYŁA ŁZĄ SZCZEŚCIA, A UŚMIECH TWÓJ
ZJEDNYWAŁ WOKÓŁ SERCA.W KAŻDYM DNIU ŻYCZĄ

OLIWIA Z RODZINĄ
Justyna karteczka super.
A my jeszcze raz wysyłamy życzonka ;D

Oluś bardzo dziękuje :) mam nadzieję że jutro jakoś to przeżyję... karteczka i życzonka bombowe... jak impreza się skończy a będę mieć jeszcze siły to dam znak jak poszło.....

a wogóle to telefon mi gwizdnęli :(

reklama
Witma Panie..... melduję zakończenie imprezy.... udała się wyjątkowo... Alex był grzeczny nawet "śpiewał" z księdzem... dla Justyny- chrzest Olowi dawał proboszcz Fronczak czyli w Pszowie.... impreza też mi się udała... szkoda że ciastem nie mogę Was poczęstować.... po imprezie posprzątaliśmy z Przemkiem i teraz walnęliśmy sobie po piwku (oj... ja już zapomniałam jak ten napój smakuje :)
zdiEcia będą później bo ja zawsze robiłam telefonem a że telefonu nie mam to i zdięć nie mam ale robił szwagier z siostrzńcem aparatem więc jak się do nich wybierzemy to zgramy sobie na płytę i wtedy pokarzemy......

telefon buchnęli mi w pszowie (albo poprostu zgubiłam... samam już nie wiem)

jeszcze raz Alex dziękuje za życzenia

Pozdrawiamy

Do góry