reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Wodzisławia, Rydułtów i okolic

Justynko tesciowej juz powiedzialam, ma mi po południu przynieść nazwę leku.

a tak wogóle to DZIEŃ DOBRY!!!

Pogoda śliczna! Kupiłam szpinak, więc zrobie dzisiaj dziewczynom na obiadek nalesniki z zielonym farszem :laugh:
Byłam wczoraj w Macro, chciałam kupić taki dmuchany plac zabaw dla córek na Dzień Dziecka, ale nie było... :( Miła Pani poinformowała mnie, że w gazetkach jest ich reklama, ale do sklepu im nie przywieźli. Dała mi numer telefonu, bedę w piątek dzwonic czy jest... Zrobilam inne zakupy i tak sie zaczęłam zastanawiać...to po jakiego grzyba robią reklamę, komus chętkę jak potem okazuje się, że wogóle tego nie ma w sprzedaży.... grrrrrrrrr!!!

reklama
Mizia to czekam na tą nazwę !!!!

ja tez chciałąm taki placyk kupić ! napisz jak obczaisz gdzies !!!

hahah ja tez robię nalesniki ze szpinakiem :p :p ale tylko w sumie u nas to ja to lubię ;D

Hej/ ;D I co było spotkanie dzis na rynku w Wodziu? ;D Ja goszcze rodzinke w domu ,teraz wzieli Oliwie i poszli na spacerek ;D Jestem sama i moge sobie posiedziec na necie ,bo brakowało mi tego, chyba jestem nałogowcem ;D ;D

ja ostatnio rzadko bywam nie tylko na necie ale i przy komputerku.... w pracy siedzę8 godzin przy komputerku to wdomu niechce mi sięgo nawe włanczać ;D ale muszę spojrzeć chociaż do Was... aha obiecane zdięcie z randki mojego Alka z Liwią

;D ;D

Oliwka nie spotkałyśmy sie w Wodzisławiu, ja chciałam sobie zrobic wycieczke dzis do Wodzisławia ale jakos nie dotarłam :(

Hej Ale pogoda sie zrąbała chciałam wyjść na spacer ale zimno i wiatr jak by ktoś się powieśił ;D ;D dobrze że do południa byliśmy.

Mizzia i co z ty lekiem ??? masz tą nazwę ???

to teraz pojeżdze na psince
img10568qn.jpg

a teraz na mamie
img10199xf.jpg

jednak lepiej na mamie
img10208yx.jpg

reklama
Justyna- zdiątka super alesię z Przemkiem uśmialiśmy :)

dziewczyny jak znajdziecie gdzieś ten placyk zabaw dla dzieciorków to dajcie mi też znać....

Myśmy dziś byli w minizoo w Bukowie a potem na zakupach w Tesco w Rybniku.... fajnie tam.... 3/4 zakupów były dla Alka... nie mogliśmy się powstrzymać.... spodenki.... body.... buciki... kubek nieklapek.... butelka .... mnóstwo.... prześcigaliśmy się z Przemkiem... ale fajnie było.... a Alek musiał zaakceptować prawie każdy wybór.... zabawa była przednia.... a potem wielka wyżerka ...hihihihi ale się dziś ubawiłam:)

Pozdrawiam

Do góry