reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Wodzisławia, Rydułtów i okolic

byłam dziśw pracy.... ale tylko parę godzin .... musiałam trochę zaległości nadrobić bo sama zostałam (jedna koleżanka na chorobowym bo w 4 miesiącu ciąży... a druga na urlopie) a dziś spokój był i dużo nadrobiłam a potem byliśmy na spacerze w Rybniku na zalewie..... a jeszcze później u Cioci Marysi(moja siostra) na grilu byliśmy i tam Olo znalazł nowego kumpla.... wabi się Saba, ma 7 tygodni i strasznie przypadli sobie do gustu.....

a to mała dokumentacja na poparcie mych słów (specjalnie dla Ciebie Oliwka i dla pań nie zaglądających na "Śląsk"

reklama
ŚLICZNE a ja myślałam ze to mazury ;D ;D ;D na pierwszy rzut oka .Mały smacznie spał w wózeczku .A na tym drugim zdieciu to ty jakas znajoma twarz ,musiałam cie spotkac chodzac do pracy ;D Świetny kumpel albo kumpelka z tej sabci ;D

Zapomniałam napisać że my też byliśmy na spacerku ,była sliczna pogoda trzeba było wykorzystac .Wkleje też zdięcie może nie z takim pieknym krajobrazem co ty Kasiu ale moze byc ;D ;D ;D P.S Ijeszcze jedno plesniaczek tez smaczny znam podobny przepis ,TYLKO Z BRZOSKWINIĄ

Zapomniałam zdięcia wklejić niewiem co zemną dziśiaj ,zapominam o wszystkim najlepszy motyw byłam na szczepieniu dziś i w rejstracji zapomniałam nazwisko pani doktor ale obciach. ;D Już po szczepieniach jeszcze jedno za rok w sierpniu i koniec. Dobra wklejam zdiecie bo znów zapomne
0202qz.jpg

fajna Oliwka w różowych spodenkach..... a tak na marginesie..... jeśli można to gdzie pracujesz?... może żeczywiście się znamy.....

AHA czy twoja Oliwka ma czerwoną czapeczkę w kolorowe kuleczki i 2 maja była wózeczkiem na spacerku chyba z babcią.... taka Pani włosy bląd lub siwy do ramion?

Ja pracuje w caritasie niedaleko ciebie bo ja juz ci pisałam a ty mi napisałas ze tam mieszkasz.Teraz jestem na wychowawczym ;D ;D ;D Nie nie to napewno nie była Oliwka bo we wtorek troche sie pochorowała tzn.wyszlismy z nią zaledwie 100 metrów a już musielismy isc do domu ,ponieważ zaczeła wymiotować i do domku.A wdomu powtórka z rozrywki .A zreszta ona nie ma takiej czapy ;D

a ta dziewczynka obok spara była wtedy bardzo podobna do Twojej Oliwki.... ale pewnie prędzej czy później sięi tak spotkamy... a kiedy wracasz do pracy.... a tak wogóle przymierzam się by ugotować coś Alkowi sama.... właśnieszukam przepisów na BB

nie predko w czerwcu musze isc sobie przedłurzyc urlop,ale mi sie niechce niewiem co to bedzie ::) Napisz co upitrasiłaś małemu smakoszowi ;D ;D ;

reklama
hej babinki !!!

zdj super ja moje dałam rade wkleic na sierpien i na Śląsk a potem komp odmówił posłuszeństwa i nie dało rady tu wkleić !!!

Diadlica a w jakich godz pracujesz ???

Ja sie dzis leniłam na leżaku a Liwia w kojcu !!

Do góry