reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Wodzisławia, Rydułtów i okolic

:)
Lilutek malutek na spacerku
beznazwy12nx.jpg

img07743aw.jpg

Oliwka a nie chcesz rozstać sie juz z cyckiem ??? ja to bym pomału chciała ale zamiast do przodu to cofamy sie i tylko cyc i nic !!

reklama
Justyna ja z tym cycem to chyba jestem troszeczke wygodna i póki jest pokarm to bede karmic przecierz to najlepszy pokarm jaki może byc ;D ;D Apropo ostatnio tak mnie bajsła w cycusia swojimi zebolami to przez cztery dni strasznie mnie bolał tak jak na samym poczatku poranione miałam brodawki ;D ;D

a gdzie Kasia widziałąś ???

Oliwka ja czasem mam juz dość tego cycka, co prawda jest to wygodne ale przez niego ona nic innego nie chce a poza tym butla dla niej to jakieś dziwactwo i nie wie jak pic z tego a kiedyś ładnie piła, coś sie jej popśniło !! Ale póki co to szanuje cycusie i ząbki chowa ;D

Hallo
Dzis wstałam troche wczesniej bo o 5i juz nie mogłam spac a mała zraz po mnie wstała myslałam ze sobie troche po pisze ale cuz obowiazki wzywaja. ;D A co u was czytałam w innym watku ze Justyny nie bedzie :( :( :(

Oliwka- Mąż Justyny pojechał na jakieś targi i zabrał jej laptopa.... proponowałam jej że ma przyjechać do mnie (ja mam 3 komputerki) ale zostało jakoś bez odzewu..... a muszę się pochwalić iż dzisiaj chyba nastąpił przełom w "łyżeczkowych" problemach mojech syna a to dzięki Przemkowi (przyp. to mój mąż ;D) wzioł i wcisnął łyżeczkę Olkowi na siłę i ten był tak zdziwiony że później mu jak spładka bez żadnych krzyków i nawet prawie bez plucia nieźle poszło pałaszowanie 1/3 słoiczka zupki jarzynowej...

No to gratulacje w sprawie pałaszowania przysmaczków w końcu się przekonał ;D ;D ;D co dobre (czy aby na pewno} ;D ;D ;D Jak narazie bedziemy same bo reszta ekipy sie wykruszyła ;D

jestem niepoprawną optymistką i mam nadzieję że jakoś przebrniemy przez problemy z łyżeczką... i ż już się kończą.... a co u Twojej rocznej księżniczki

a taką mamy nową atrakcję ;D ;D ;D

Oliwia po pierwsze: w dzien śpi wkońcu w swoim łużeczku, czas najwyższy ;D zasypia na reku przy piersi cud ile tez w tym wózku by spała nogi zwisają , po drugie podłapała bieganie i teraz wszędzie sama by biegała spryciula ;D bez pomocy oczywiście ;D dzis pospacerowalismy ale oliwia koło kazdego wózka obojetnie nie przejdzie musi zajżec ;D A cóż to ma za Alek piekny pojazd ;D

reklama
Oliwka.... Alek siedzi nie na pojeździe ale na walcu.... taki kupiłam mu ostatnio na Allegro.... lubi się na nim turlać i jest podobny do tych na rechabilitacji.... A i gratulacje dla Księżniczki i szybkich lotów i delikatnych lądowań.... a tak wogóle to ja mam GG 1351706... to zawsze szybciej i prościej ;D ;D ;D

Do góry