kasiamaj
mama 2007/2010
As76-DZIĘKI ;-)(wysłałam PW) -no i powiem Ci że masz super brzusio ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak to brzuch Ci się nie podoba ...As smieszna ta laska nie wiem czy to komedia czy na serio
Brzuchol masz piekny, ja nie mam zadnego zdjecia brzuchola bo moj mi sie nie podoba, coprawde nie mam zadnych rozstepow ale ja na boki sie rozstylam, teraz mam 113cm w obwodzie- aty?
Co do szczepien, no to tak -temat rzekanie wiadomo co robic skoro pediatrzy zmuszaja.
As a gdzie to cudowne miejsce jest? Ktora strona wawy?
Moj maz szanowny ugotuje cos latwego czasem gorzej z sprzataniem cholera-nigdy nie ma poco teraz sprzatac! I to wkurzajace!
Mój w sobotę się popisał nie tylko obiadem.Mój to w ogóle się do żadnych pracy nie zbiera No chyba,że to jakies majsterkowanie,ale raczej przydatne jest tylko jemu ;-) Czasem jak nic nie ma gotowego do jedzenia to sam cos dla siebie stworzy ;-)
imprezy integracyjne, zalew zegrzyński, zegrze, ryniaAs jaki mega post ;-) A gdzie dokładnie polecasz lokum w Białobrzegach? na jeden nocleg też wynajmą? No żeby tak nie narzekać na M to wczoraj zrobił talarki w sosie śmietankowo- koperkowym i mielonje
miejsce fajne,ja pochodze z tamtych stron i w tym ośrodku pracowałam ale widze że teraz sporo sie tam pozmieniało...imprezy integracyjne, zalew zegrzyński, zegrze, rynia
To jest ośrodek z 5 domami noclegowymi .
Wynajmują też na 1 nocleg i tak często bierzemy właśnie .
W sobotę rano jedziemy i jesteśmy na plaży ,potem się rejestrujemy dobowo w okolicach obiadu i zajmujemy pokoje .
W niedzielę zdajemy pokoje i siedzimy do wieczora jeszcze na plaży .
Oj tam jest co robić nawet jak pogody nie ma ;-):-):-) bo siedzi się w saloon country niedaleko plaży ,a tam jest pub z grillowym jedzeniem, bilard i inne .Na plaży jest pubowa restauracja Mexico ,gdzie serwują to samo żarełko.;-):-):-)
I nie przerażajcie się cennikiem ,bo często robią promocje i tak w zeszłym roku za pokój lux cena była 220 zł ,a w promocji mieliśmy za 140 dla 4 osób ,więc da się przeżyć . ;-):-):-)
Jal masz blisko to możesz jechać też bez noclegu za free na cały dzień ,bo wpuszczają bez problemu .;-)
płacisz tylko 10 zł za parking .:-):-)