As wlasnie zajrzalam to nie ta stajnia o jakiej myslalm ta to taka wypas, chamstwo jest takie ze z mojej strony wawy jest tylko jedna stajnia z hala w ktorej jestem i dlatego kosztuje dokladnie dwa razy tyle co twoja + 100zl!!! Najdrozsza strona wawy u mnie!!!!!
reklama
dziubasek08
Fanka BB :)
może i ja kiedyś dosiądę konika? czasem mam na to ochotę jak widzę stadninę
Kurcze, mam nadzieję, że z Lenką to jednak nie to bo wyniki nie grają z rozwojem Lenki przecież! Coś musi być nie tak....oby Lenka szybko zdrowiała i się nie dała!!!
Stopi dużo sił życzę! Dzielna babka z Ciebie...
Asia coś dawno nie pisała....mam nadzieję, ze u niej wszystko ok bo jeszcze trochę do porodu zostało...
Kurcze, mam nadzieję, że z Lenką to jednak nie to bo wyniki nie grają z rozwojem Lenki przecież! Coś musi być nie tak....oby Lenka szybko zdrowiała i się nie dała!!!
Stopi dużo sił życzę! Dzielna babka z Ciebie...
Asia coś dawno nie pisała....mam nadzieję, ze u niej wszystko ok bo jeszcze trochę do porodu zostało...
Patewka
Mama Juleczki w sumie 3ki
Ja o Lence tez myśle , aby byc mąrdzejasza pogoglagłam o tej chorobie - bardzo dobre tlumaczenie jest tutaj, wyglada na to ze Lena w nieszczesciu ma ogromne szczescie, bo zaburzenie wzroku jednostronnem, wczesne leczenie zeza dalo rezultaty oko chore czesciowo przejelo swoja funkcje - stopien niedoczynnosci jest wiec niski. Stopi trzymajcie sie i wierz w rehabilitacje - na razie dala rezultaty i nie zwatp w to, tego sie po prostu trzymaj. Jestes super mama, a z Lenka bedzie dobrze...
Po prostu ufaj swojej intuicji i zdroworosadkowemu podejciu, nazwy i opis choroby brzmia strasznie ale sama widzisz jak Lena sie rozwija.
no przepraszam ze sie tak rozpisalam ale mnie to bardzo ruszyło.
As - gratulacje, nie denerwuj sie i odpoczywaj...
Ewa - fajne sesje
Po prostu ufaj swojej intuicji i zdroworosadkowemu podejciu, nazwy i opis choroby brzmia strasznie ale sama widzisz jak Lena sie rozwija.
no przepraszam ze sie tak rozpisalam ale mnie to bardzo ruszyło.
As - gratulacje, nie denerwuj sie i odpoczywaj...
Ewa - fajne sesje
Bardzo dziwnie się zachowała,bo tutaj ze znajomych jeszcze nikomu nie odmówiła.As- mowila ze przyjmuje tylko w zabkach i poleca mi alergologow z mojej czesci warszawy. Nawet jej mowilam ze zaden lekarz mi nie potrafi wyleczyc malego z biegunek ale ona dalej mowili ze sa inni super specjalisci a ona nie chce klientow z innej strony wawy no coz, poszukam tu.
Ale rzeczywiscie wszyscy są z okolicy ,więc dobry argument podała.
Trzymam kciuki za pomyślne rozwiązanie sprawy.
Osobiście polecam w Warszawie dr.Romanowską ,ale ona leczy TMC.:-):-)
To nie fajnie z tą stajnią.As wlasnie zajrzalam to nie ta stajnia o jakiej myslalm ta to taka wypas, chamstwo jest takie ze z mojej strony wawy jest tylko jedna stajnia z hala w ktorej jestem i dlatego kosztuje dokladnie dwa razy tyle co twoja + 100zl!!! Najdrozsza strona wawy u mnie!!!!!
Nie jest jakiś full wypas ,ale spoko.
Jest hala,myjka,lążownik ,duże padoki z trawą ,super opieka dla koni i mega dużo terenów zielonych do jazd.;-):-):-)
Płacę 750 zł miesięcznie ,a w zimie będzie 850 zł.
Witajcie babolki moje kochane :-):-)
Wczoraj niestety znów się pojawiły plamienia ,ale ja już wiem od czego tak mam.
Będę się starała temu zapobiegać.;-);-):-):-)
Dziś jest nowy dzień i nowe spojrzenie na wszystko.
Na dzień dobrysię zszokowałam.
Weszłam na uczelnię ,by zobaczyć plan zajęć na jutro.
Zaczynam zajęcia o 8 rano ,a kończę o 19
Dziewczyny jak ja to mam przetrwać?
Mam 4 wykłady i wszystkie ważne.
Opowiem Wam coś ;-):-):-):-)
Ech młodemu mojemu wczoraj w szkole wypadł ząbek.
Poszedł do łazienki ,opłukał go i schował do kieszeni.
Przybiegł ze szkoły i wcisnął go pod poduszkę z informacją,że zębowa wróżka do niego przyjdzie i przyniesie mu wymarzony prezent.
Darek biegał wczoraj po 21 po sklepach w Warszawie za wymarzonym prezentem od zębowej wróżki,bo w takiej sytuacji dziecka nie można zawieść.Dzielny był .
Schowaliśmy mu pod poduszkę zabierając ząbka i poszliśmy spać.
Jakież było nasze zdziwienie jak o 4.20 w nocy zapala się światło w sypialni i słychać krzyk radośći.
Mamo,tato,zębowa wróżka była i mam to o czym marzyłem!!!!!
Od dziś kocham tylko zębową wróóóóżżżżkę !!!!!
I tyle sobie pospałam .
Potem już nadawał jak radio wolna Europa !!!
As no w mojej stajni nawet lonzownika nie ma a hala blaszana ale coz, najbardziej wciekla jestem na ta cene, bo tez od wawy do mojej stajni jest 28 km! Ale przez wisle nie przejade do twojej
Smieszne z ta wrozka fajnie sie spisaliscie.
Co do alergologa to jutrzejsza wizyte u Innego tez mi przelozyli na srode, ale to moze i dobrze bo wlasnie maly sie od demnie zarazil i gluta ma do pasa!
A za Lenke trzymam kciuki i nie wierze w te tragiczne skutki choroby bo mala nadzwyczaj rozwinieta jest!
Smieszne z ta wrozka fajnie sie spisaliscie.
Co do alergologa to jutrzejsza wizyte u Innego tez mi przelozyli na srode, ale to moze i dobrze bo wlasnie maly sie od demnie zarazil i gluta ma do pasa!
A za Lenke trzymam kciuki i nie wierze w te tragiczne skutki choroby bo mala nadzwyczaj rozwinieta jest!
u nas zębowa przynosi po 5 zł za każdy ząb. Raz była tragedia, gdy synowi ząb wpadł do odpływu zlewu ;-)
niestety moje dzieci nie mają wątpliwości, że zębowa jest z rodziny mikołaja... dlatego przed pójściem spać w noc wróżkową kilkukrotnie przypominają mi o tym, że 5 zeta się należy, i że wróżka ma nockę ;-)
Michał już ma wszystkie stałe, ale Ela jesczze się obłowi :-) no i wszystko przed Gają jeszcze.. ona nawet mlecznych wszystkich nie ma - czekamy na piątki
.
ja nie koniara i to się raczej nie zmieni, ponieważ o ile z daleka konie lubię, o tyle z bliska nie mogę znieść ich smrodku :/ a już największa męczarnia to jechać dorożką za końskim zadem ;-)
wolę rower!!
niestety moje dzieci nie mają wątpliwości, że zębowa jest z rodziny mikołaja... dlatego przed pójściem spać w noc wróżkową kilkukrotnie przypominają mi o tym, że 5 zeta się należy, i że wróżka ma nockę ;-)
Michał już ma wszystkie stałe, ale Ela jesczze się obłowi :-) no i wszystko przed Gają jeszcze.. ona nawet mlecznych wszystkich nie ma - czekamy na piątki
.
ja nie koniara i to się raczej nie zmieni, ponieważ o ile z daleka konie lubię, o tyle z bliska nie mogę znieść ich smrodku :/ a już największa męczarnia to jechać dorożką za końskim zadem ;-)
wolę rower!!
AsiaKC
Just mama
Ja zaglądam i czytam.
Martwie sie co z Lenką. Strasznie nieprawdopodobna wydaje mi się diagnoza w porównaniu z tym jak ona sie rozwija!
Dziubasku - dzięi za troskę :-) U nas wszystko w porzadku. I domowo i rodzinnie i brzuszkowo. Poza tym dzień nam wypełniają szkoła, przedszkole, zajęcia dodatkowe, dom. Szykuje tez powoli rózności dla Madzi choć lenia mam konkretnego. Ot zmęczona jestem jak zawsze na koniec "zmiany" a ta była o tydzień dłuższa.
Jutro mąż wraca ale niestety nie oznacza to dla mnie wcale odpoczynku, bo masa pracy w domu do zrobienia jest. I gości też trochę bedzie jeszcze w ciągu najbliższych tygodni. Może ucieknę gdzieś.
A moze mój lekarz z litości mnie na oddział położy żebym odpoczęła przd porodem, choć na parę dni ;-)
Mam fotkę Maciupki naszej najmniejszej śmieszną, na grupowym fotkowym wstawię.
Ech zazdroszczę Wam koni. I jazdy i posiadania. Koszty niestety niemałe ale wrażenia - bezcenne!
Iza - niezła wrózka. Musi mieć zasobny portfel i naszykowane 5tki! A jak u na zaczną sie sypać to hoho ;-) Jak na razie jednak chłopcy tylko marzą o wypadaniu zębów. Za to Miniśka i Paweł wzbogacają się o nowe :-)
Martwie sie co z Lenką. Strasznie nieprawdopodobna wydaje mi się diagnoza w porównaniu z tym jak ona sie rozwija!
Dziubasku - dzięi za troskę :-) U nas wszystko w porzadku. I domowo i rodzinnie i brzuszkowo. Poza tym dzień nam wypełniają szkoła, przedszkole, zajęcia dodatkowe, dom. Szykuje tez powoli rózności dla Madzi choć lenia mam konkretnego. Ot zmęczona jestem jak zawsze na koniec "zmiany" a ta była o tydzień dłuższa.
Jutro mąż wraca ale niestety nie oznacza to dla mnie wcale odpoczynku, bo masa pracy w domu do zrobienia jest. I gości też trochę bedzie jeszcze w ciągu najbliższych tygodni. Może ucieknę gdzieś.
A moze mój lekarz z litości mnie na oddział położy żebym odpoczęła przd porodem, choć na parę dni ;-)
Mam fotkę Maciupki naszej najmniejszej śmieszną, na grupowym fotkowym wstawię.
Ech zazdroszczę Wam koni. I jazdy i posiadania. Koszty niestety niemałe ale wrażenia - bezcenne!
Iza - niezła wrózka. Musi mieć zasobny portfel i naszykowane 5tki! A jak u na zaczną sie sypać to hoho ;-) Jak na razie jednak chłopcy tylko marzą o wypadaniu zębów. Za to Miniśka i Paweł wzbogacają się o nowe :-)
lolkak
Październikowa Mama Mai
Zaczęłam nadrabiać i jak przeczytałam o Lence to mi się odechciało :-( Biedna dziewczynka. Stopi trzymaj się
dziubasek08
Fanka BB :)
Asia, dobrze, że u Was wszystko w porządku. Może rzeczywiście porozmawiaj z lekarzem żeby położył Cię na chwilkę żebyś odpoczęła Pewnie odpoczniesz przez te 3 dni w szpitalu po porodzie, bo z jednym dzieckiem to tak jakby samemu być
Obyście zdrowe tylko były!
Iza, chyba się nie spotakmy w tym tygodniu. Ja, Daniel i Filip złapaliśmy znowu rota!!! Filip wymiotował mi całą noc w sobotę, miałam wizję szpitala już!!! Teraz znowu przez 2 tygodnie możemy zarażać Olaf póki co się trzyma, leczymy pozostałości przeziębienia tylko...
Obyście zdrowe tylko były!
Iza, chyba się nie spotakmy w tym tygodniu. Ja, Daniel i Filip złapaliśmy znowu rota!!! Filip wymiotował mi całą noc w sobotę, miałam wizję szpitala już!!! Teraz znowu przez 2 tygodnie możemy zarażać Olaf póki co się trzyma, leczymy pozostałości przeziębienia tylko...
reklama
dziubasek - o rany! co Was tak ten rota łapie!! tylko mi nie mów, że na dodatek jesteście zaszczepieni ...
a co do spotkania, cóż.. co się odwlecze to nie uciecze :-)
Asia - to jest dobry pomysł! jeśli tylko możesz - ucieknij na trochę :-)
a co do spotkania, cóż.. co się odwlecze to nie uciecze :-)
Asia - to jest dobry pomysł! jeśli tylko możesz - ucieknij na trochę :-)