reklama
ja bym wolała na lini metra sie spotkac :-) p.s. my pewnie dojedziemy , ale pozniej bo na 10:30 to raczej sie nie wyrobimy...
DZIUBASKU a tam jest ogrod jakis???? tzn. zeby nie siedziec w zamknieciu w tym sensie??? niespodzianka super!!! tylko pozazdroscic !!
DZIUBASKU a tam jest ogrod jakis???? tzn. zeby nie siedziec w zamknieciu w tym sensie??? niespodzianka super!!! tylko pozazdroscic !!
peperka
Fanka BB :)
Sto lat Justyna, Izie juz skladalam na FB
ja razem ze Stopi sie wybiore, ale my to wczesniej niz o 11.30 to raczej nie bedziemy.
ja razem ze Stopi sie wybiore, ale my to wczesniej niz o 11.30 to raczej nie bedziemy.
dziubasek08
Stopi, tak jest ogród z piaskownicą, taczkami, altanką. Jest bardzo fajny według mojego gustu
Ja pewnie będę między 10.30 a 11.00. Nie wiem czy samochodem podjadę czy autobusem.
Asia, ja Twoje najmłodsze dziecko po wizycie u lekarza?
Jagoda, i jak?
Napiszę do Patewki, może dołączy z Julcią...
Ja pewnie będę między 10.30 a 11.00. Nie wiem czy samochodem podjadę czy autobusem.
Asia, ja Twoje najmłodsze dziecko po wizycie u lekarza?
Jagoda, i jak?
Napiszę do Patewki, może dołączy z Julcią...
Patewka
Mama Juleczki w sumie 3ki
Wlasnie mialam wam dziewczyny odpowiedziec, na jutro zoo zapalnowane mam bo jeszcze tylko przez 3 dni moj bilet roczny jest wazny. A dzisiaj zamiast do zoo jechalam mojej zapominalskiej corci do szkoly prezentacje na plytce zawiezc.... wrr
Dziubasku - ale mile niespodzianki, i sto lat dla ciebie z okazji okraglej rocznicy urodzin. Iza tobie rowniez -spełnienia marzen i sto lat!
Dziubasku - ale mile niespodzianki, i sto lat dla ciebie z okazji okraglej rocznicy urodzin. Iza tobie rowniez -spełnienia marzen i sto lat!
dziubasek08
Dzięki dziewczyny za życzenia
Jagoda, z Centrum i Zachodniego możesz się dostać do StuPociech bezpośrednio autobusem 127, wysiadasz przy Sądzie. Ja też będę nim jechała tylko z odwrotnego kierunku
Jagoda, z Centrum i Zachodniego możesz się dostać do StuPociech bezpośrednio autobusem 127, wysiadasz przy Sądzie. Ja też będę nim jechała tylko z odwrotnego kierunku
dziękuję za życzenia :-)
Justyna - cudna niespodzianka, a rocznica urodzin okrągła obyś wszystkie następne urodziny miała różnie udane !!!
w stupociechach remont dachu ponoć, ale mają otwarte z tym remontem. Mnie nie będzie niestety, organizacja sklepu mnie pochłonęła. Ale Wam życze udanego spotkania :-)
a o co chodzi z tym zachodnim? czemu pociągi dalej nie jadą?
Justyna - cudna niespodzianka, a rocznica urodzin okrągła obyś wszystkie następne urodziny miała różnie udane !!!
w stupociechach remont dachu ponoć, ale mają otwarte z tym remontem. Mnie nie będzie niestety, organizacja sklepu mnie pochłonęła. Ale Wam życze udanego spotkania :-)
a o co chodzi z tym zachodnim? czemu pociągi dalej nie jadą?
J@god@
IV-V 2005, X 2009
IzaBK Ochota i Śródmieście się remontuje od 1 czerwca. Pociągi jeżdżą do Zachodniej albo do Centralnej. Ale te na centralną jeżdżą co mniej więcej 60 minut.
I tak będzie przez około 3 najbliższe miesiące.
WKD jeździ normalnie jeszcze.
I tak będzie przez około 3 najbliższe miesiące.
WKD jeździ normalnie jeszcze.
reklama
dziubasek08
mam nadzieję, że ten remont nam planów nie pokrzyżuje....
Jagoda, dojedziesz?
Iza, jaki sklep?
Jagoda, dojedziesz?
Iza, jaki sklep?