reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

MAMY Z WARSZAWY i OKOLIC :)))

reklama
ja bym wolała na lini metra sie spotkac :-) p.s. my pewnie dojedziemy , ale pozniej bo na 10:30 to raczej sie nie wyrobimy...

DZIUBASKU a tam jest ogrod jakis???? tzn. zeby nie siedziec w zamknieciu w tym sensie??? niespodzianka super!!! tylko pozazdroscic !!

Stopi, tak jest ogród z piaskownicą, taczkami, altanką. Jest bardzo fajny według mojego gustu ;)

Ja pewnie będę między 10.30 a 11.00. Nie wiem czy samochodem podjadę czy autobusem.

Asia, ja Twoje najmłodsze dziecko po wizycie u lekarza?

Jagoda, i jak?

Napiszę do Patewki, może dołączy z Julcią...

Wlasnie mialam wam dziewczyny odpowiedziec, na jutro zoo zapalnowane mam bo jeszcze tylko przez 3 dni moj bilet roczny jest wazny. A dzisiaj zamiast do zoo jechalam mojej zapominalskiej corci do szkoly prezentacje na plytce zawiezc.... wrr
Dziubasku - ale mile niespodzianki, i sto lat dla ciebie z okazji okraglej rocznicy urodzin. Iza tobie rowniez -spełnienia marzen i sto lat!

Dzięki dziewczyny za życzenia :)

Jagoda, z Centrum i Zachodniego możesz się dostać do StuPociech bezpośrednio autobusem 127, wysiadasz przy Sądzie. Ja też będę nim jechała tylko z odwrotnego kierunku ;)

dziękuję za życzenia :-)
Justyna - cudna niespodzianka, a rocznica urodzin okrągła :-D obyś wszystkie następne urodziny miała różnie udane !!!

w stupociechach remont dachu ponoć, ale mają otwarte z tym remontem. Mnie nie będzie niestety, organizacja sklepu mnie pochłonęła. Ale Wam życze udanego spotkania :-)

a o co chodzi z tym zachodnim? czemu pociągi dalej nie jadą?

IzaBK Ochota i Śródmieście się remontuje od 1 czerwca. Pociągi jeżdżą do Zachodniej albo do Centralnej. Ale te na centralną jeżdżą co mniej więcej 60 minut.
I tak będzie przez około 3 najbliższe miesiące.
WKD jeździ normalnie jeszcze.

reklama
Do góry