reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

MAMY Z WARSZAWY i OKOLIC :)))

O! Iza! dawno Cię nie było :-)
Jak tam interes idzie?

Dzięki dziewczyny za spotkanie - fajnie było :-)
Dominika oczywiście zasnęła jeszcze zanim do Freta doszłyśmy :-) Ale (odpukać) śpi jeszcze w wózku.

reklama
I ja dziękuję za spotkanie, było bardzo fajnie! Mój starszak zmęczony, ale dał rade do domu dojechać i smacznie sobie śpi, a Filipek zaraz po nim poszedł spać więc mama ma chwilę dla siebie ;)
Liczę na kolejne tak udane wypady, szkoda tylko, że ze Stopi i Peperką tak mało porozmawiałyśmy, ale mam nadzieję, że i Wam się podobało.

Asia wygląda rewelacyjnie w ciąży :)
Jagoda, dzięki za wskazówki :)

I ja dziękuję za spotkanie :-). Bardzo miło spędziliśmy czas.
Ignacy padł w autobusie, obudził się przed wejściem do skm-ki.

Mnie coś migrena dopadła, wypchnęłam chłopaków na plac zabaw a sama umieram.

Jagoda - hmm, a ja nic nie wiedzialam, choc czesto jezdze!! slepa komenda ze mnie ;-) dzieki za cynk..
a teraz cos w powietrzu wsi, bo i ja padlam i sie zdrzemnelam, co mi sie raczej nie zdarza..

dziubasek - ano robie sklep - ekosklep, z chustami pieluchami i takimi róznymi.. zeby mi do doradztwa pasowal ;-)

Asia - ciagle sie organizuję, ale juz mam przyspieszenie :-)

szkoda ze mnie z Wami nie było, ja dzis w urzedzie celnym sie udzielalam ;-)

Ja też dziękuję za spotkanie!! My troche pozno dojechalysmy.. nastepnym razem postaram sie byc wczesniej. Miejsce super! Ja z Lenka zostalam tam do 15tej :-) :-) w przyszlym tygodniu mam zamair isc w koncu do zoo.. wiec moze uda mi sie jeszcze przed wyjazedm spotkac z Wami??

IZA gratki sklepu! pomysl super!! Ja z kolezanka mialam zakladac eko sklep inetrnetowy, ale na razie musialysmy przelozyc plany na pozniej. A Ty zakladasz internetowy czy stacjonarny??? I spóźnione Wszystkiego najlepszego!!

W poniedziałek muszę wreszcie do pracy pojechać ale w następne dni mogę się z Ignaśkiem wybrać do zoo. Zaczynam się przyzwyczajać do zwariowanej komunikacji.
W piątek wracałam 2 godziny do Pruszkowa.
Tyle, że nie kupiłam dobowego i nie mogłam KM jechać. Następnym razem kupię dobowy, bo jak czekałam na SKM (miała być za niecałe 30 minut a była za prawie godzinę), to mi w tym czasie odjechały 3 pociągi KM do Pruszkowa.

stopi - na początek internetowy, ale mam duże aspiracje :-D dzięki za życzenia :-)

Jagoda - dwie godziny? nieźle...

Ja w tym tygodniu niestety też odpadam z Zoo :-(

ja na pewno jutro i pojutrze nie mogę, co bedzie dalej to nie wiem. Marzy mi się wyprawa do zoo z chłopcami też ale wtedy byłabym na miejscu dopiero ok 13.30.

reklama
ja też jestem za zoo. Tylko nie wiem czy dam radę bo Bartek ma zapalenie ucha i jak mu nie pomoże drugi antybiotyk to idziemy do szpitala.

Do góry