reklama
dziubasek08
Fanka BB :)
I ja dziękuję za spotkanie, było bardzo fajnie! Mój starszak zmęczony, ale dał rade do domu dojechać i smacznie sobie śpi, a Filipek zaraz po nim poszedł spać więc mama ma chwilę dla siebie
Liczę na kolejne tak udane wypady, szkoda tylko, że ze Stopi i Peperką tak mało porozmawiałyśmy, ale mam nadzieję, że i Wam się podobało.
Asia wygląda rewelacyjnie w ciąży
Jagoda, dzięki za wskazówki
Liczę na kolejne tak udane wypady, szkoda tylko, że ze Stopi i Peperką tak mało porozmawiałyśmy, ale mam nadzieję, że i Wam się podobało.
Asia wygląda rewelacyjnie w ciąży
Jagoda, dzięki za wskazówki
Jagoda - hmm, a ja nic nie wiedzialam, choc czesto jezdze!! slepa komenda ze mnie ;-) dzieki za cynk..
a teraz cos w powietrzu wsi, bo i ja padlam i sie zdrzemnelam, co mi sie raczej nie zdarza..
dziubasek - ano robie sklep - ekosklep, z chustami pieluchami i takimi róznymi.. zeby mi do doradztwa pasowal ;-)
Asia - ciagle sie organizuję, ale juz mam przyspieszenie :-)
szkoda ze mnie z Wami nie było, ja dzis w urzedzie celnym sie udzielalam ;-)
a teraz cos w powietrzu wsi, bo i ja padlam i sie zdrzemnelam, co mi sie raczej nie zdarza..
dziubasek - ano robie sklep - ekosklep, z chustami pieluchami i takimi róznymi.. zeby mi do doradztwa pasowal ;-)
Asia - ciagle sie organizuję, ale juz mam przyspieszenie :-)
szkoda ze mnie z Wami nie było, ja dzis w urzedzie celnym sie udzielalam ;-)
Ja też dziękuję za spotkanie!! My troche pozno dojechalysmy.. nastepnym razem postaram sie byc wczesniej. Miejsce super! Ja z Lenka zostalam tam do 15tej :-) :-) w przyszlym tygodniu mam zamair isc w koncu do zoo.. wiec moze uda mi sie jeszcze przed wyjazedm spotkac z Wami??
IZA gratki sklepu! pomysl super!! Ja z kolezanka mialam zakladac eko sklep inetrnetowy, ale na razie musialysmy przelozyc plany na pozniej. A Ty zakladasz internetowy czy stacjonarny??? I spóźnione Wszystkiego najlepszego!!
IZA gratki sklepu! pomysl super!! Ja z kolezanka mialam zakladac eko sklep inetrnetowy, ale na razie musialysmy przelozyc plany na pozniej. A Ty zakladasz internetowy czy stacjonarny??? I spóźnione Wszystkiego najlepszego!!
J@god@
IV-V 2005, X 2009
W poniedziałek muszę wreszcie do pracy pojechać ale w następne dni mogę się z Ignaśkiem wybrać do zoo. Zaczynam się przyzwyczajać do zwariowanej komunikacji.
W piątek wracałam 2 godziny do Pruszkowa.
Tyle, że nie kupiłam dobowego i nie mogłam KM jechać. Następnym razem kupię dobowy, bo jak czekałam na SKM (miała być za niecałe 30 minut a była za prawie godzinę), to mi w tym czasie odjechały 3 pociągi KM do Pruszkowa.
W piątek wracałam 2 godziny do Pruszkowa.
Tyle, że nie kupiłam dobowego i nie mogłam KM jechać. Następnym razem kupię dobowy, bo jak czekałam na SKM (miała być za niecałe 30 minut a była za prawie godzinę), to mi w tym czasie odjechały 3 pociągi KM do Pruszkowa.
peperka
Fanka BB :)
ja jestem jednak w wawie, wiec chetnie sie wybiore do zoo
reklama