reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

MAMY Z WARSZAWY i OKOLIC :)))

reklama
ja bym wolała na lini metra sie spotkac :-) p.s. my pewnie dojedziemy , ale pozniej bo na 10:30 to raczej sie nie wyrobimy...

DZIUBASKU a tam jest ogrod jakis???? tzn. zeby nie siedziec w zamknieciu w tym sensie??? niespodzianka super!!! tylko pozazdroscic !!

Stopi, tak jest ogród z piaskownicą, taczkami, altanką. Jest bardzo fajny według mojego gustu ;)

Ja pewnie będę między 10.30 a 11.00. Nie wiem czy samochodem podjadę czy autobusem.

Asia, ja Twoje najmłodsze dziecko po wizycie u lekarza?

Jagoda, i jak?

Napiszę do Patewki, może dołączy z Julcią...

Wlasnie mialam wam dziewczyny odpowiedziec, na jutro zoo zapalnowane mam bo jeszcze tylko przez 3 dni moj bilet roczny jest wazny. A dzisiaj zamiast do zoo jechalam mojej zapominalskiej corci do szkoly prezentacje na plytce zawiezc.... wrr
Dziubasku - ale mile niespodzianki, i sto lat dla ciebie z okazji okraglej rocznicy urodzin. Iza tobie rowniez -spełnienia marzen i sto lat!

Dzięki dziewczyny za życzenia :)

Jagoda, z Centrum i Zachodniego możesz się dostać do StuPociech bezpośrednio autobusem 127, wysiadasz przy Sądzie. Ja też będę nim jechała tylko z odwrotnego kierunku ;)

dziękuję za życzenia :-)
Justyna - cudna niespodzianka, a rocznica urodzin okrągła :-D obyś wszystkie następne urodziny miała różnie udane !!!

w stupociechach remont dachu ponoć, ale mają otwarte z tym remontem. Mnie nie będzie niestety, organizacja sklepu mnie pochłonęła. Ale Wam życze udanego spotkania :-)

a o co chodzi z tym zachodnim? czemu pociągi dalej nie jadą?

IzaBK Ochota i Śródmieście się remontuje od 1 czerwca. Pociągi jeżdżą do Zachodniej albo do Centralnej. Ale te na centralną jeżdżą co mniej więcej 60 minut.
I tak będzie przez około 3 najbliższe miesiące.
WKD jeździ normalnie jeszcze.

reklama
Do góry