reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

MAMY Z WARSZAWY i OKOLIC :)))

Cześć Dziewczyny, wybaczcie że wchodzę w z nowym tematem w środek rozmowy ale tu się inaczej nie da :).
Chciałam tylko zaprosić do Klubu Mam na Sadybie - właśnie 4-go listopada rusza. Najpierw sama go zorganizowałam a teraz... jestem przerażona!!! W życiu takiego czegoś nie prowadziłam!!! Niemniej - mam nadzieję, że wszystko pójdzie dobrze - no i zapraszam wszystkie mamy z okolicy.
Pierwszy raz widzimy się w środę 4-go XI od 11:00 do 13:00 na ulicy Korczyńskiej 6.
Mój mail (jakby co) mama_z_sadyby@gazeta.pl .
To nie jest spam - ja na prawdę na tym forum pisałam (w czasie ciąży) a teraz siedzę w domu z dwiumiesięcznym cudem :).

reklama
Dziewczyny a jak to jest z ZZO w Pruszkowie?
jesli platne to ile? a i jak z porodem rodzinnym?
Nie wiem ile kasy mam zbierac :-D
Poród rodzinny jest bezpłatny. A znieczulenia zzo praktycznie nie ma. Jest możliwe tylko wtedy gdy wczesniej umówisz się prywatnie z anestezjologiem z chirurgi, bo na połoznictwie anestezjologa nie ma. W nagłych przypadkach wzywają z chirurgi. Z tego co słyszałam to prywatne zamówienie anestezjologa i znieczulenie kosztuje tam 1000zł ale nie wiem czy to prawda.

reklama
Witam, a może jest ktoś z Grodziska Mazowieckiego
Jestem Ja!!! Witam!

Dziewczyny czy we wszystkich warszawskich szpitalach znieczulenie jest takie drogie?
W szpitalu Sw Zofii kosztuje 600 zł... strasznie drogo..
Podobno na inflanckiej jest za darmo.

Nie wiem czy wiecie, ze IzaBK pojechała w nocy na porodówkę. Miała skurcze co 4min ale na miejscu jej niestety przeszło. Przez cukrzycę nie chcą jej wypuścić do domu. Jesli dziś nei zacznie się na nowo to jutro będą jej wywoływać poród.

Do góry