reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

MAMY Z WARSZAWY i OKOLIC :)))

reklama
Jestem Ja!!! Witam!

Podobno na inflanckiej jest za darmo.

Nie wiem czy wiecie, ze IzaBK pojechała w nocy na porodówkę. Miała skurcze co 4min ale na miejscu jej niestety przeszło. Przez cukrzycę nie chcą jej wypuścić do domu. Jesli dziś nei zacznie się na nowo to jutro będą jej wywoływać poród.
a w MSWiA znieczulenie kosztuje 800 zł!!!!

Kurczę to trzymamy kciuki za Izę. Kilolku jak będziesz miała info to pisz nam koniecznie i dziękujemy za tą informację!

kurcze, to jest dopiero dylemat, gdzie urodzic...

mam nadzieje, ze jak juz wybiore szpital i pojade z porodem to mnie nie odesla z kwitkiem...
boje sie tego przepelnienia szpitali..

Trzymamy kciuki za dzidzie i za mame :-)

Ja dziś własnie zwiedzałam porodówkę w Międzylesiu i tam puchy całkowite ;) 4 miejsca do rodzenia, ale położna mówiła, że rzadko kiedy jest więcej niz 2 rodzące, a najczęściej góra jedna ;) Tak więc dla lubiących spokój szpitale na przysłowiowym "zadupiu" polecam , hehe:D

Za Izę kciuki trzymamy, kto wie, może już po wszystkim??
O Międzylesiu słyszałam różne historie, więc nic dziwnego, że wiatr po porodówce hula..
Na Karowej znieczulenie podobno 500, ale dokładnie będę wiedziała jak bratowa da znać.. Urodziła wczoraj..
Na Inflanckiej, gdzie znieczulenie za darmo może być tak, że nie ma anestezjologa, albo jest w trakcie zabiegu, a jak ma czas to okazuje się, że jest zbyt późno na znieczulenie..

reklama
Do góry