reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

MAMY Z WARSZAWY i OKOLIC :)))

Anusiakanusia super dzidzia.
Witam Agnieszke :D
My po obiadku lezakujemy. Udało mi isę nauczyć Olka na drzemki poobiednie. Problem tylko w tym że usypia zawsze ok 13 i muszę najpoźniej o 12,30 dac mu obiad bo ianczej usnie bez niego ;D

reklama
ale mnie dawno nie było
witam nowe formułowiczki!!!!!

Widze że się spotykacie!Można wiedzieć gdzie i kiedy???
my mieszkamy poza wawą ale może udałoby się nam kiedyś wpaść do was!! ;D ;D

Witajcie dziewczyny.
To moja Gabi - mieszkamy na Tarchominie.
MEGAN - Tarcho to faktycznie "wylęgarnia" - mnóstwo dzieciaczków,wozków i brzuszkow!

o boshe jak mnie tu dawno nie było.... skupiłam sie na naszym spotkaniowym watku i prosze... a tu takie cuda!

AnusiaKanusia Zuzieńka cudo! Moje tez miało taka gestwine jak sie urodziło... a teraz blondasek z prześwitami :p
KarinaNieZie alez masz maleńkie cudo... Jejku, moje też było takie małe?? Niczym dobra wróżka życze Waszym córuniom samego szczęścia i pociechy z rodziców ;)

Agula82 no proszę, czyż to nie marcóweczka?

Bylismy dziś na wizycie u pediatry i mój kurczak wazy 8400 na 76 cm. Ale lekarz mówi ze to pewnei dziedziczne że on taki malutki.
Poza tym wszystko ok.
Miłego dnia

Olek ma katarek ale już mu przechodiz. :)
Poza tym u nas ok tylko ucze sie do ostatniego egzaminu i mam urwanie głowy ::)

reklama
Do góry