reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

MAMY Z WARSZAWY i OKOLIC :)))

Ewa26 jak dam rade po porodzie to pewnie ze mozemy sie spotkac
na co Olek bedzie miał operacje??
kupe nerwów Cie czeka ale trzymam kciuki

reklama
biedny Olek

mi dzis ginekolog powiedzial ze serduszko nierówno bije u dzidzi w brzuchu
i jutro idziemy na echo serca płodu :-(

cześć dziewczyny!przepraszam ale nie mam czasu czytac całego wątku od początku bo mała mi nie pozwala :) teraz tez jest na rękach ;) a chciałam sie dowiedzieć czy jest tu jakas mama z Legionowa?Pozdrawiam i życze miłego dnia!

dziewczyny która z Was wybiera się na spacer do Parku Ujazdowskiego??
a chęcią potowarzyszę :D

proszę o pomoc bo chciałabym zatrudnić opiekunkę, która przychodziłaby na kilka godzin 2-3 razy w tygodniu, właściwie do pomocy i żebym mogła wyjść coś pozałatwiać itd. Niestety zupełnie nie wiem ile w Warszawie płaci się takiej opiekunce.

Almetka moja szwagierka czasem zostaje z moją Gabrysie jesli chcesz to napisz mi na priv jakis kontakt
tylko ze ona studiuje dziennie ale nie ma zajęć codziennie
ma 20 lat jak zostawisz jej instrukcje co ma zrobic przy dziecku to powinna sobie poradzicprzez te 3 godziny jak Ciebie nie bedzie
a jak nie bedzie Ci odpowiadać to trudno
co do ceny to tez mogłybyście sie dogadac
nie jest wykwalifikowaną opiekunką a jaks dodatkowa kasa by jej sie przydała

Cześć my to się kasiuN z mam siedzących w domach znamy :)
A przecież trąbiłam że z wawy jestem i czy ktoś jeszcze :) w jakiej dzielnicy mieszkasz ?

reklama
Dziewczyny, pewnie dlatego tak Was mało w tym wątku, bo jest już podobny - MAMY Z WARSZAWY I OKOLIC. Może tam jeszcze zajrzyjcie, poszukajcie na 2 stronie :laugh:.

pozdrawiam
nikita

Do góry