reklama
Witajcie Mamuśki,
Czy spotkanie się udało? My niestety nie dotarłyśmy, bo Olka wczoraj dostała chrypy, a dziś rano temperatury, więc nici z wyjścia. Trochę się wkurzyłam, bo to już zaczyna byc reguła, ze jak sobie coś zaplanuję, jakieś wspólne wyjście z nimi, gdzieś, gdzie mają być inne dzieci, to one dostają kataru i gorączki. Jakiś koszmar.
Czy spotkanie się udało? My niestety nie dotarłyśmy, bo Olka wczoraj dostała chrypy, a dziś rano temperatury, więc nici z wyjścia. Trochę się wkurzyłam, bo to już zaczyna byc reguła, ze jak sobie coś zaplanuję, jakieś wspólne wyjście z nimi, gdzieś, gdzie mają być inne dzieci, to one dostają kataru i gorączki. Jakiś koszmar.
Bociania Łąka
Fanka BB :)
a udało się busia udało. w niewielkim składzie, ale zawsze. nikita + jej synuś Filipek, ja i jedna z moich opiekunek
ale... w "następnom" środę...
P.S. dziei busia za esemeska zdrówka dla chorowitych!
ale... w "następnom" środę...
P.S. dziei busia za esemeska zdrówka dla chorowitych!
Dzięki, dzięki za życzonka, Bociania Łąko. Olka jakiegoś wiruska złapała i gorączkuje. Jeśli historia lubi się powtarzać, to jestem udomowiona na następne 3 tyg., bo pewnie ok. środy wirusik trafi Zuzię, potem krótka kwarantanna, żeby osłabione bąble nic nie złapały. Gdzieś do wiosny będę się z tym szarpać. Ale spoko, mam już praktykę i nie panikuję.
Jeśli uda mi się znaleźć jakąś opiekę do dzieci na środę, to wpadam na kawkę sama. A dziś śmigam do rodziców: babcia zajmie sie chorowitkami, a mamusia na lodowisko. Będziemy się wczasować do niedzieli, moze w sobotę zrobię mężowi niespodziankę i wrócę sama ;D
Jeśli uda mi się znaleźć jakąś opiekę do dzieci na środę, to wpadam na kawkę sama. A dziś śmigam do rodziców: babcia zajmie sie chorowitkami, a mamusia na lodowisko. Będziemy się wczasować do niedzieli, moze w sobotę zrobię mężowi niespodziankę i wrócę sama ;D
anusiakanusia
Styczniowe mamy'06
Dziewczyny,
chcialam sie tylko pochwalic, ze teraz juz jestem oficjalna mamusia. Moje szczescie corcia Zuza urodzila sie 21 stycznia o 1.05 w Miedzyleskim Szpitalu Specjalistycznym. Wazyla 3690, wzrost 51 cm, 10 pkt ;D
Jak znajde chwilke to wysle zdjecia i napisze o porodzie.
Pozdrawiamy wszystkie warszawskie dzieciaczki i ich mamy.
Ania i Zuza
chcialam sie tylko pochwalic, ze teraz juz jestem oficjalna mamusia. Moje szczescie corcia Zuza urodzila sie 21 stycznia o 1.05 w Miedzyleskim Szpitalu Specjalistycznym. Wazyla 3690, wzrost 51 cm, 10 pkt ;D
Jak znajde chwilke to wysle zdjecia i napisze o porodzie.
Pozdrawiamy wszystkie warszawskie dzieciaczki i ich mamy.
Ania i Zuza
reklama