reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

MAMY Z WARSZAWY i OKOLIC :)))

o.k., Jak już pisałam w Spotkaniach, bedziemy pewnie między 11 a 12.
Już się cieszę na spotkanie :D

pozdrawiam
nikita

reklama
Witajcie Mamuśki,

Czy spotkanie się udało? My niestety nie dotarłyśmy, bo Olka wczoraj dostała chrypy, a dziś rano temperatury, więc nici z wyjścia. Trochę się wkurzyłam, bo to już zaczyna byc reguła, ze jak sobie coś zaplanuję, jakieś wspólne wyjście z nimi, gdzieś, gdzie mają być inne dzieci, to one dostają kataru i gorączki. Jakiś koszmar.

a udało się busia udało. w niewielkim składzie, ale zawsze. nikita + jej synuś Filipek, ja i jedna z moich opiekunek :p

ale... w "następnom" środę...

P.S. dziei busia za esemeska :) zdrówka dla chorowitych!

Dzięki, dzięki za życzonka, Bociania Łąko. Olka jakiegoś wiruska złapała i gorączkuje. Jeśli historia lubi się powtarzać, to jestem udomowiona na następne 3 tyg., bo pewnie ok. środy wirusik trafi Zuzię, potem krótka kwarantanna, żeby osłabione bąble nic nie złapały. Gdzieś do wiosny będę się z tym szarpać. Ale spoko, mam już praktykę i nie panikuję.

Jeśli uda mi się znaleźć jakąś opiekę do dzieci na środę, to wpadam na kawkę sama. A dziś śmigam do rodziców: babcia zajmie sie chorowitkami, a mamusia na lodowisko. Będziemy się wczasować do niedzieli, moze w sobotę zrobię mężowi niespodziankę i wrócę sama ;D

qrcze a ja nie mam waszych gg :(
wyślijcie mi na priva jak chcecie ;)

Aletka gratulujemy zdolności Kornelce!!!

Dziewczyny,

chcialam sie tylko pochwalic, ze teraz juz jestem oficjalna mamusia. Moje szczescie corcia Zuza urodzila sie 21 stycznia o 1.05 w Miedzyleskim Szpitalu Specjalistycznym. Wazyla 3690, wzrost 51 cm, 10 pkt ;D

Jak znajde chwilke to wysle zdjecia i napisze o porodzie.

Pozdrawiamy wszystkie warszawskie dzieciaczki i ich mamy.

Ania i Zuza

reklama
Do góry