reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

MAMY Z WARSZAWY i OKOLIC :)))

reklama
hmm a może byśmy jakoś ruszyły ten wątek? Pogadały o wszystkim i o niczym? Bo tak to tylko witamy się, wymieniamy skąd jesteśmy i znikamy. Czemu nie poznać się bliżej?

Ktoś za?

Hej
a ja jestem z pod Warszawy, nie wiem czy się udzielałam już na tym wątku, chyba tak bo mam go w subskrypcjach :-p.
Ja pracuję w okolicach Galerii Mokotów.
Lat mam 30-ci z małym hakiem ;-).
Mamy 3-letniego urwisa.

ja też jestem za - a więc:
mam 28 lat , mieszkam w grodzisku mazowieckim , jestem mamą 19 miesięcznego Mateusza , obecnie przebywam na urlopie wychowawczym.
J@god@- jeśli można wiedzieć to gdzie dokładnie mieszkasz

Ostatnia edycja:
ja też jestem za - a więc:
mam 28 lat , mieszkam w grodzisku mazowieckim , jestem mamą 19 miesięcznego Mateusza , obecnie przebywam na urlopie wychowawczym.
J@god@- jeśli można wiedzieć to gdzie dokładnie mieszkasz

między Wawą a Grodziskiem ;-)

Fajnie, że się ruszyło :-)

Ja mam 28 lat, jestem mamą trzylatki, która od września zaczyna przedszkolną przygodę, i maleństwa w brzuszku :-)

Od ślubu czyli już 6 lat :szok: mieszkam w Jaktorowie (kawałek za Grodziskiem Mazowieckim) natomiast pracuję w Pruszkowie.

Jutro mam wizytę u gina i troche się boję (standard, nie? ;-)). Ciekawe czy uda się już usłyszeć serduszko?

Musze się też naradzić z ginką w sprawie wyjazdu nad morze...mam nadzieję, że pozwoli bo kwatery mamy już zarezerwowane, zaliczki popłacone. No zobaczymy...

reklama
ja pracuję w Warszawie

i mój smyk też zaczyna przygodę przedszkolną,
trochę się bałam, bo w jego przedszkolu
było ponad 4 dzieci na miejsce
ale się dostał :-)

a mnóstwo trzylatków się w tym roku nie dostało u nas :no:

Do góry