reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

MAMY Z WARSZAWY i OKOLIC :)))

reklama
cześć Ciężarówki, obecne i rozpakowane, witam się po sąsiedzku :)
ja na tym forum nowa, więc chwilę mi zajmie żeby ogarnąć te warszawskie tematy ;)

Wczoraj taka była piękna pogoda (gdyby nie wiatr) i już się cieszyłam na wiosnę, a tu dziś znów paskudnie :/ Niedługo będę chciała wózek przekręcić tak żeby mała patrzyła na świat, bo już nie chce cały czas spać w wózku, ale mogłoby się ładniej zrobić, przecież na deszcz jej nie wystawię :/

Witam nowe forumowiczki :)))
Dziewczyny, ten tydzień mam cały wolny, zaczynam nową pracę od 19 marca i będę pracowała 3 dni w tygodniu i powiem, że liczę na spotkanie :))))

Dziubasek gratuluje, ja tez od 2 msc pracuje, jest to moja druga praca w zyciu a pierwsza w Warszawie.
W jakiej branzy robisz, bo ja w outsorcingu (shared service - ksiegowosc zagraniczna) - wazne, ze praca jest w tej naszej Warszawie :)))))

Pozdrawiam, Ewa
FOTOGRAFIA DZIECIĘCA

reklama
dziubasek - nie doczytalam Twojej propozycji spotkania... :-( ale skoro pracowac bedziesz 3 dni w tygodniu, to widmo spotkania zaczyna nad nami krążyć :) i prawdziwa wiosna sie zbliża, to nam sprzyja !

Do góry