reklama
Tak tak juz jest lepiej. Toaleta opanowana wstepnie wszystko laduje tam gdzie powinno i maly sie troche uspokoil i jest w stanie sie opanowac, tylko zaczyna byc zazdrosny o mnie a mala potrzebuje juz powoli coraz wiecej uwagi wiec ciezko z dwojka na rekach a do tego rana po cc mnie pali jak by ktos skore podpalal - nie wiem co to ale boli strasznie a wyglada pieknie - nic sie nie bazbrze!
Hej i dzień dobry. Od jakiegoś czasu podglądam ten wątek i ponieważ sezon spacerowy już się rozpoczął to się ujawnię i obiecuje uczestniczyć tak poprostu żeby czasem dać znać co lubimy robić w wawie. Ja Ania, mój mały dreptak Karolina, mieszkamy właściwie pod Warszawą ale blisko nam na Bielany i Żoliborz, często bywamy w Tamice na Woli i w parku przy placu Wilsona, a niedługo na basen na Kasprzaka. A na Euro planujemy wynieść się w jakąś głuszę. To pozdrawiam was wszystkie i liczę na jakieś przyjazne i gadatliwe dusze na tym wątku.
J@god@
IV-V 2005, X 2009
Maria uroki podwójnego rodzicielstwa ;-).
Iza super ta marzanna . Aż szkoda, że ja już jestem pruszkowska mama mocno zapracowana .
małaAnka witaj w gronie.
Ja się piszę na spotkanie o ile wypadnie w mój wolny piątek (wprawdzie muszę teraz biegać w te piątki na indywidualne ale tylko rano, więc reszta dnia wolna).
Iza super ta marzanna . Aż szkoda, że ja już jestem pruszkowska mama mocno zapracowana .
małaAnka witaj w gronie.
Ja się piszę na spotkanie o ile wypadnie w mój wolny piątek (wprawdzie muszę teraz biegać w te piątki na indywidualne ale tylko rano, więc reszta dnia wolna).
Ewafoto
Fanka BB :)
Czesc dziewczynki,
Troszku nam sie ochlodzilo w tej naszej Warszawie
Juz czlowiek zdazyl sie przyzwyczai przez weekend do Ciepla, a tu znowu zimno
Mam nadzieje, ze to stan przejsciowy.
Amel ma imieniny 31 - pomysly na prezent prosze Wszystkiego ma juz po pachy, nie wiadomo co jej kupic.
Od jednej babci wiem ze dostanie hulajnoge i kask.
Ja myslalam, zeby jej kupic wyscigowke na pilota. jak myslicie, dobry pomysl????
Pozdrawiam, Ewa
FOTOGRAFIA DZIECIĘCA
Troszku nam sie ochlodzilo w tej naszej Warszawie
Juz czlowiek zdazyl sie przyzwyczai przez weekend do Ciepla, a tu znowu zimno
Mam nadzieje, ze to stan przejsciowy.
Amel ma imieniny 31 - pomysly na prezent prosze Wszystkiego ma juz po pachy, nie wiadomo co jej kupic.
Od jednej babci wiem ze dostanie hulajnoge i kask.
Ja myslalam, zeby jej kupic wyscigowke na pilota. jak myslicie, dobry pomysl????
Pozdrawiam, Ewa
FOTOGRAFIA DZIECIĘCA
sawi
szczęśliwa żona i mama
witajcie...
wszystkie na wiosne zaczynają ściagać dzieciakom pieluszki
moja tak naprawdę to sama z siebie zaczęła (w trakcie remontu)
nei przykłądałam sie do toego bo planowałam na wiosnę maj,czerwiec keidy już jest cieplutko) A widocznie moja córka chce inaczej...no niech jej będzie...
dziś peirwsza nocka bez pieluszki no i bez wpadki (wrazie co,podłożyłam pod prześcieradło 5 podkładów)
a na spacerki jeszcze zakładam bo wiatr jest..
jak tylko sie ociepli na stałe to będzie biegać bez pieluszki,a jak zaliczy wpadke to w mokrych majtach będzie...a co,neich sie uczy
wszystkie na wiosne zaczynają ściagać dzieciakom pieluszki
moja tak naprawdę to sama z siebie zaczęła (w trakcie remontu)
nei przykłądałam sie do toego bo planowałam na wiosnę maj,czerwiec keidy już jest cieplutko) A widocznie moja córka chce inaczej...no niech jej będzie...
dziś peirwsza nocka bez pieluszki no i bez wpadki (wrazie co,podłożyłam pod prześcieradło 5 podkładów)
a na spacerki jeszcze zakładam bo wiatr jest..
jak tylko sie ociepli na stałe to będzie biegać bez pieluszki,a jak zaliczy wpadke to w mokrych majtach będzie...a co,neich sie uczy
reklama
Maria - od pażdziernika, przed 2 urodzinami zaczęła da radę, jeśli tylko Ty dasz radę
Gaja wczoraj śmigała na rowerku biegowym jak sztan, myślałam, że będzie musiała uczyć się skręcać, czy coś.. a ona po prostu usiadła i odjechała
Gaja wczoraj śmigała na rowerku biegowym jak sztan, myślałam, że będzie musiała uczyć się skręcać, czy coś.. a ona po prostu usiadła i odjechała