reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

MAMY Z WARSZAWY i OKOLIC :)))

reklama
Tak tak juz jest lepiej. Toaleta opanowana :) wstepnie wszystko laduje tam gdzie powinno:) i maly sie troche uspokoil i jest w stanie sie opanowac, tylko zaczyna byc zazdrosny o mnie a mala potrzebuje juz powoli coraz wiecej uwagi wiec ciezko z dwojka na rekach a do tego rana po cc mnie pali jak by ktos skore podpalal - nie wiem co to ale boli strasznie a wyglada pieknie - nic sie nie bazbrze!

marzanna klubu pruszkowskich mam:
IMG_2682_marzanna1.jpg

Hej i dzień dobry. Od jakiegoś czasu podglądam ten wątek i ponieważ sezon spacerowy już się rozpoczął to się ujawnię i obiecuje uczestniczyć tak poprostu żeby czasem dać znać co lubimy robić w wawie. Ja Ania, mój mały dreptak Karolina, mieszkamy właściwie pod Warszawą ale blisko nam na Bielany i Żoliborz, często bywamy w Tamice na Woli i w parku przy placu Wilsona, a niedługo na basen na Kasprzaka. A na Euro planujemy wynieść się w jakąś głuszę. To pozdrawiam was wszystkie i liczę na jakieś przyjazne i gadatliwe dusze na tym wątku.

Maria uroki podwójnego rodzicielstwa ;-).

Iza super ta marzanna :tak:. Aż szkoda, że ja już jestem pruszkowska mama mocno zapracowana :sorry:.

małaAnka witaj w gronie.

Ja się piszę na spotkanie o ile wypadnie w mój wolny piątek (wprawdzie muszę teraz biegać w te piątki na indywidualne ale tylko rano, więc reszta dnia wolna).

Jagoda - no to na wagary!!! :tak:

Gaja jutro pierwszy raz do przedszkola bez pieluch idzie :happy: niby dwie doby bez żadnej wpadki za nami, a i tak całą walizę ubrań na zmianę i zapasowe buty jej zapakuję :rofl2:

Czesc dziewczynki,

Troszku nam sie ochlodzilo w tej naszej Warszawie :)
Juz czlowiek zdazyl sie przyzwyczai przez weekend do Ciepla, a tu znowu zimno:cool:
Mam nadzieje, ze to stan przejsciowy.

Amel ma imieniny 31 - pomysly na prezent prosze :) Wszystkiego ma juz po pachy, nie wiadomo co jej kupic.
Od jednej babci wiem ze dostanie hulajnoge i kask.
Ja myslalam, zeby jej kupic wyscigowke na pilota. jak myslicie, dobry pomysl????

Pozdrawiam, Ewa
FOTOGRAFIA DZIECIĘCA

witajcie...
wszystkie na wiosne zaczynają ściagać dzieciakom pieluszki :-D
moja tak naprawdę to sama z siebie zaczęła (w trakcie remontu)
nei przykłądałam sie do toego bo planowałam na wiosnę maj,czerwiec keidy już jest cieplutko) A widocznie moja córka chce inaczej...no niech jej będzie...
dziś peirwsza nocka bez pieluszki no i bez wpadki (wrazie co,podłożyłam pod prześcieradło 5 podkładów)
a na spacerki jeszcze zakładam bo wiatr jest..
jak tylko sie ociepli na stałe to będzie biegać bez pieluszki,a jak zaliczy wpadke to w mokrych majtach będzie...a co,neich sie uczy :-D

reklama
Maria - od pażdziernika, przed 2 urodzinami zaczęła :tak: da radę, jeśli tylko Ty dasz radę :-D

Gaja wczoraj śmigała na rowerku biegowym jak sztan, myślałam, że będzie musiała uczyć się skręcać, czy coś.. a ona po prostu usiadła i odjechała :-p

Do góry