As super gratuluje!!! Nie mam pojecia co to za kierunek i o co chodzi ale gratuluje. Iza- mialam insuline. Bartek rozumie cale zdania w szoku jestesmy i nie mamy pojecia skad on to kapuje, np.przynies kocyk z szafki - i przynosi chociaz nikt mu nie mowil co to kocyk i szafa. Albo zatancz i tup nogami tez rozumie nie wiem skad probuje tez nam wszystko wytlumaczyc po swojemu. A co do kregoslupa to mi chusta nie pomogla - moglam isc na maks 10min spacer, moze sie zle wiazalam - nie wiem.
reklama
Maria oligofrenopedagogika to praca z dziećmi upośledzonymi intelektualnie .W dokładnym tłumaczeniu z dziećmi z małym mózgiem.
Czyli to co lubię najbardziej robić -pracować z dziećmi niepełnosprawnymi.:-):-)
Sama mam dziecko ze spektrum autystycznym ,więc też sporo informacji pewnie się przyda do wykorzystania w domu.
Czyli to co lubię najbardziej robić -pracować z dziećmi niepełnosprawnymi.:-):-)
Sama mam dziecko ze spektrum autystycznym ,więc też sporo informacji pewnie się przyda do wykorzystania w domu.
Phelania
Mama 2 urwisów :P
Witajcie dziewczynki,
Jestem przyszlą mamusia z Bródna:-)ale niestety sie przeprowadzam poza Warszawe a dokladniej Ożarów Mazowieckispokojna mieścinka może któras z was mieszka w Ozarowie?
Jestem przyszlą mamusia z Bródna:-)ale niestety sie przeprowadzam poza Warszawe a dokladniej Ożarów Mazowieckispokojna mieścinka może któras z was mieszka w Ozarowie?
peperka
Fanka BB :)
Iza: sklep stacjonarny czy internetowy? jak idzie doradztwo, duzo masz klientow?
Dziubasek: jak sobie radzisz z chlopakami?
Maria: gratuluje ciazy!
As: gratuluje studiow, fajnie bedzie doksztalcic sie w czyms co cie interesuje.
Moge sie pochwalic, ze Oliwier w koncu zaczyna mowic mama (bardziej mmmaa, maaamm, ale to juz prawie to :-) ). Kupilam sobie Maclarena Quest w stanach i juz czeka na moj przyjazd, cena w sumie niezla bo 160$ za rocznik 2010, nasza parasolka niestety juz nie daje rady. I znalazlam fajna rzecz na pocenie sie dzieci w fotelikach, taka wkladke specjalna chlodzaca (mozna zobaczyc tu. Chyba tez kupie bo Oliwier caly mokry zawsze w foteliku. Nie jest to tanie, bo 40$, ale mysle ze warto.
Odliczam juz dni do wyjazdu Szczegolnie ze uda sie na pare dni wyskoczyc nad sam ocean. Planuje tez zwiedzic np takie zoo dla dzieci, gdzie moga malych zwierzat dotykac, nakarmic je butelka itp. W ogole tak aktywnie mamy spedzic czas, bo samochod wypozyczamy.
Dziubasek: jak sobie radzisz z chlopakami?
Maria: gratuluje ciazy!
As: gratuluje studiow, fajnie bedzie doksztalcic sie w czyms co cie interesuje.
Moge sie pochwalic, ze Oliwier w koncu zaczyna mowic mama (bardziej mmmaa, maaamm, ale to juz prawie to :-) ). Kupilam sobie Maclarena Quest w stanach i juz czeka na moj przyjazd, cena w sumie niezla bo 160$ za rocznik 2010, nasza parasolka niestety juz nie daje rady. I znalazlam fajna rzecz na pocenie sie dzieci w fotelikach, taka wkladke specjalna chlodzaca (mozna zobaczyc tu. Chyba tez kupie bo Oliwier caly mokry zawsze w foteliku. Nie jest to tanie, bo 40$, ale mysle ze warto.
Odliczam juz dni do wyjazdu Szczegolnie ze uda sie na pare dni wyskoczyc nad sam ocean. Planuje tez zwiedzic np takie zoo dla dzieci, gdzie moga malych zwierzat dotykac, nakarmic je butelka itp. W ogole tak aktywnie mamy spedzic czas, bo samochod wypozyczamy.
na mazurach, nad morzem i u rodziców na wsi- nie pracuje to krążę tak z dzieciakami aby tylko się nie kisić w 2 pokojowym mieszkaniu.k8sad - hehehe, a gdzie jestes na tak długich i męczących wakacjach? ;-)
Phelania - witaj :-) Ożarów jest ok
reklama
Witam.
Moje miasteczko zalane .. Mieszkam przy Piłsudskiego,ale na szczęście 2 przystanki dalej...
Marki po ulewie: nawet 200 posesji pod wodą - Informacje - TVN Warszawa
Wczoraj wróciła Klaudia z Anglii ,więc znów z Wami nie posiedzę..
Acha od dziś mam URLOP !!!!!
Jak u Was po przejściu nawałnicy?
Moje miasteczko zalane .. Mieszkam przy Piłsudskiego,ale na szczęście 2 przystanki dalej...
Marki po ulewie: nawet 200 posesji pod wodą - Informacje - TVN Warszawa
Wczoraj wróciła Klaudia z Anglii ,więc znów z Wami nie posiedzę..
Acha od dziś mam URLOP !!!!!
Jak u Was po przejściu nawałnicy?