reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

MAMY Z WARSZAWY i OKOLIC :)))

asia gratulacje
zauwazylam bo zaczelam sie uwzaniej przygladac 4rem sygnaturkom :-)

.... ja nie znam hiszpanskiego to kupienie roznych skladnikow na obiad bywa czasem smieszne - np. pani sprzedawczyni lumaczac mi jakie to mieso nasladowala krowe, kure :-)

O ja ostatnio w Rzymie muczalam bo amnezje mialam i nie skojarzylam jak jest mleko po wlosku a oni w tamtym sklepie po angielsku ni w zab. A przeciez to late (jakkolwiek sie pisze) jak cafe late :-D :rofl2:

asia - ... troszke Ci zazdroszczę..

no to zagon Iza dziecioroba do roboty :-p

A widzisz - niewiele tracisz nie bedac wyrodna matka ;-). .. bo moja obiadowa praca poszla na marne: Misia zaledwie skubnela leniwych, babeczki byly ble bo bez nadzienia, Szymonowi zupe cedzilam z t e j o k r o p n e j zieleniny, tylko Jula obiadek wszamala pieknie i bez narzekan :-D

Ostatnia edycja:
reklama
ja czasem mam "osóbki" obiadowe jak mi zostanie coś z poprzedniego dnia ale w niedostatecznej ilości :)

Dzięki laski za gratki :D
IZA! Mam nadzieję że sen nie był koszmarem ;-) No i "Do pracy rodacy" :tak:

Ja od przyszłego tyg chętnie kawkuję bo chłopcy już obaj do przedszkola pójdą. Ani Łukasz ani Dominika się nie zarazili od Pawełka. Łukasz już przedszkoluje a Paweł kończy anty i idzie od poniedziałku.

AsiaKC właśnie zauważyłam, że masz dzieci mniej więcej co dwa lata, u nas też jest taka rodzina, tylko już mają 5-tkę, co dwa lata :-). Zastanawiam się czy w przyszłym roku będzie 6-te, bo dzieci są z roczników parzystych.

A ja dziś mam niechcieja strasznego.
Niby @ mi właśnie minęła, co powinno mi poprawić humor, bo generalnie nie lubię bestii ;-).
Ale chyba ta pogoda mnie za bardzo przytłacza.
Ignaśka chyba też przytłacza, bo wstał mi przed 7 (co na niego jest godzinę później) i już śpi z powrotem od godziny. Żeby tylko to nie oznaczało żadnego choróbska - tfu tfu.

A ja chyba jestem przepracowana ostatnio. Niby bardzo lubię to co w tej chwili robię i naprawdę się wciągnęłam. Widzę, że moja praca przynosi efekty a i ilość zainteresowanych rośnie co daje satysfakcję. Ale około 21.30 kiedy zaczynam kończyć z trudem powstrzymuję się przed ziewaniem. No bo to jednak głupio ziewać w takiej sytuacji.

Ostatnia edycja:
u nas rocznikowo nie jest co 2 lata :) 2005, 2007, 2010 i 2011
NA wielodzieciowym jest dziewczyna z 5tką co 2 lata - ale ona chyba z Marek jest czy z Ząbek...

Jakby z Zielonki to mogłaby być sąsiadka mojego kuzyna, ale oni chyba mają większe odstępy wiekowe między starszymi dziećmi. Bo tam już chyba jedno chodzi do gimnazjum nawet.

Asia, ja podziwiam :))) Na prawdę szacun!!!

Iza, a tak wczoraj wieczorem myślałam czy ty nas niebawem nie zaskoczysz tutaj :) bo nawet coś o planach chustowo-dzieciowych nam pisałaś ostatnio ;)

Jagoda, Olaf też uwielbia przymierzać ciuchy i wiem jaki potem bałagan z tego jest ;)

Mój Olaf kończy dziś 16 miesięcy i jeszcze nie chodzi...co o tym myślicie?

Dziubasek - chętnie Was zaskoczę, tylko niech jakiś biznes rozkręcę najpierw;-)
norma jest szeroka - zdaje się, że do ukońćzenia 17 miesięcy. Ale chyba jakiś czas temu pisałaś, że Olaf zaczął się puszczać, nie?
patewka - hehe, no właśnie, ale miałby boski temat do bloga, hahaha :-D
jagoda - no to kawka, czy chory? wiesz, kawka chętnie, ale choróbska gratis nie chcę ;-)

W przyszłym tygodniu ma być ładnie, toteż proponuję zoo :-D

No nie Jagoda oni mają najstarsze dziecko na początku podstawówki :)

Edit: JA do zoo chętnie!

Dziubasek - ale Olaf parę kroczków robi? I pisałąś że chodzi sam jak sie zapomni? Myślę że nie ma w tym nic niewłaściwego. Jak chcesz możesz zapytać ortopedy jak bedziesz szła z Filipem...

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry