Patewka
Mama Juleczki w sumie 3ki
asia gratulacje
zauwazylam bo zaczelam sie uwzaniej przygladac 4rem sygnaturkom :-)
O ja ostatnio w Rzymie muczalam bo amnezje mialam i nie skojarzylam jak jest mleko po wlosku a oni w tamtym sklepie po angielsku ni w zab. A przeciez to late (jakkolwiek sie pisze) jak cafe late
no to zagon Iza dziecioroba do roboty
A widzisz - niewiele tracisz nie bedac wyrodna matka ;-). .. bo moja obiadowa praca poszla na marne: Misia zaledwie skubnela leniwych, babeczki byly ble bo bez nadzienia, Szymonowi zupe cedzilam z t e j o k r o p n e j zieleniny, tylko Jula obiadek wszamala pieknie i bez narzekan
zauwazylam bo zaczelam sie uwzaniej przygladac 4rem sygnaturkom :-)
.... ja nie znam hiszpanskiego to kupienie roznych skladnikow na obiad bywa czasem smieszne - np. pani sprzedawczyni lumaczac mi jakie to mieso nasladowala krowe, kure :-)
O ja ostatnio w Rzymie muczalam bo amnezje mialam i nie skojarzylam jak jest mleko po wlosku a oni w tamtym sklepie po angielsku ni w zab. A przeciez to late (jakkolwiek sie pisze) jak cafe late
asia - ... troszke Ci zazdroszczę..
no to zagon Iza dziecioroba do roboty
A widzisz - niewiele tracisz nie bedac wyrodna matka ;-). .. bo moja obiadowa praca poszla na marne: Misia zaledwie skubnela leniwych, babeczki byly ble bo bez nadzienia, Szymonowi zupe cedzilam z t e j o k r o p n e j zieleniny, tylko Jula obiadek wszamala pieknie i bez narzekan
Ostatnia edycja: