reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

MAMY Z WARSZAWY i OKOLIC :)))

peperka ja Ci chciałam napisać właśnie, że Hula kula jest dużo lepsza od inca play dla maluchów. My na kwietniu wielokrotnie robiliśmy tam spotkania. O ile pamiętam to proponowałam BUW.

Ja w weekend miałam szkolenie, kolejne dwa obiady w zapiecku.
Chłopaki zdrowieją, tylko Igi po zyrtecu się maruda i cycoch zrobił.

reklama
oo sama urodzila? czyzby sie wywolania przestraszyla? :)

gratulacje dziubasku!

zapisalam sie na pierwsze zajecia do skarbnicy talentow, zobaczymy. w sumie nie sa takie tanie, bo pierwsze 30 zl, a potem karnet 4 spotkan za 99, wiec jak hula kula a nawet drozej. zobaczymy czy sa tego warte.

DZIUBASEK gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!! Wow WALENTYNKOWY mężczyzna :-) :-) :-) bedzie łamac serca kobietom!!
Chyba sama urodziłas co??, jak o 7 rano... chyba na planowe wywolanie to wczesna pora, bo przed obchodem...

PEPERKA ja jzu kiedys pisałam, zebysmy zrobily spotkanie w pileczkach, bo jest fajnie (pisalam o tych na Imielinie).. no i JAGODA te zpisała o Hula kula i cisza byla.. :-) .. daj znac jak bylo na zajeciach, bo ja juz tam bylam zapisac mala i odpuscilam sobie... nawet nie pamietam dlaczego dokladnie...

Ostatnia edycja:
stopi: widocznie przegapilam dyskusje. a pileczki to Oliwierowi srednio przypadly do gustu. te zajecia to zobacze po tym pierwszym razie, bo jak nie beda jakies super to nie bede tam chodzic bo w sumie 25 zl za 45 min sie placi, to juz wole do hula kula po 20 zl za nieograniczony czas

Witaj Filipku:) Gratulacje Justynko:-)
Skurcze zaczęły się w nocy, więc strach podziałał jak oksytocyna:) I bardzo dobrze. Teraz czekamy na zdjęcie Nowego Obywatela:)

dziubasek właśnie napisała, że Filipa przewożą do IMiDz na konsultacje, być może będzie konieczna operacja.

reklama
Do góry