reklama
dziubasek08
Fanka BB :)
Melduję się
Wczoraj wieczorem znowu kawałek czopa znalazłam?!?! zbliżam się coraz bardziej do poznania swojego synka!
Iza, Gaja to prawdziwa imprezowiczka super! Olaf też lubi tańczyć, może kiedyś sobie razem potańczą na jakiejś zabawie.
Znalazłaś kogoś na spacerki dla Gajki?
Jagoda, brawo dla Ignasia!!!
Ja próbuję Olafa na nocnik sadzać, ale póki co się boi
Wczoraj wieczorem znowu kawałek czopa znalazłam?!?! zbliżam się coraz bardziej do poznania swojego synka!
Iza, Gaja to prawdziwa imprezowiczka super! Olaf też lubi tańczyć, może kiedyś sobie razem potańczą na jakiejś zabawie.
Znalazłaś kogoś na spacerki dla Gajki?
Jagoda, brawo dla Ignasia!!!
Ja próbuję Olafa na nocnik sadzać, ale póki co się boi
lolkak
Październikowa Mama Mai
Tweenie to się malutka nie spieszyła A gdzie rodziłaś??
A gdzie dokladnie na Mazurach ten wyjazd mialby byc?? p.s. te co sa zmotoryzowane to nie ma problemu, ale te co nie to autobusem nie polecam sie tłuc... chyba, ze to miejscowosc gdzie pociagi jezdza....
A ewentualnie busikiem cokursuje z Warszawki.
DZIUBASEK czasem jest tak, ze przy drugim dziecku porod idzie szybko i znienacka :-) wiec Ty uwazaj, zebys za kilka dni juz nie urodziła :-) :-) trzymam za was kciuki
IZA a Gaja jak urosla cos?? przybrała???? Lena teraz dogonila wagowo corki moich kolezanek, ktore duzo wazyly .. a teraz nie chca jesc i szczupaczki sie robia z nich..
A ewentualnie busikiem cokursuje z Warszawki.
DZIUBASEK czasem jest tak, ze przy drugim dziecku porod idzie szybko i znienacka :-) wiec Ty uwazaj, zebys za kilka dni juz nie urodziła :-) :-) trzymam za was kciuki
IZA a Gaja jak urosla cos?? przybrała???? Lena teraz dogonila wagowo corki moich kolezanek, ktore duzo wazyly .. a teraz nie chca jesc i szczupaczki sie robia z nich..
peperka
nie no, autobusem z dzieckiem to porazka czekamy na jakies dokladniejsze info w sprawie tego wyjazdu
dziubasek: musisz sie meldowac dwa razy dziennie
dziubasek: musisz sie meldowac dwa razy dziennie
Patewka
Mama Juleczki w sumie 3ki
U mnie Julcia chora i okropnie marudna teraz spi ale co chwila budzi ja kaszel.... zmykam wiec, bo wlasciwie zajrzalam tylko zobaczyc jak u dziubaska akcja sie rozwija ;-)
PEPERKA i to jaka porazka, bo palci sie tez chyba 50% za miejsce dla dziecka i trzeba fotelik brac... tak przynajmniej powiedziala mi pani na infolini jak pytalam sie o polaczenia do Niemiec. p.s. sluchaj co do biteletu lotniczego, to sprawdz sobie najpierw hotel jaki chcecie jaka maja cene i dostepny termin... bo moze sie naprawde okazac, ze wyjdzie drozej niz zakup calego wyjazdu w pakiecie. Ta opcje co mi mowias w nocy lot to dobra cena na chwile obecna. Potem moze byc drozej jeszcze z tego wzgledu, ze teraz odpada kierunek : Tunezja i Egipt, wiec inne beda oblegane.. choc jesli nie bedzie Cypr takim popularnym kierukiem to wtedy ceny calych wyjazdow w kwietniu pojda w dol... i za 1000-1200zl od osoby beda mogly byc wyjazdy... tylko ta sytaucja w Tunezji i w Egipcie moze jednak miec znaczacy wplyw na popularnosc innych miejsc i wtedy beda ceny szly ostro w gore..
Ostatnia edycja:
reklama
peperka
stopi: tylko te nocne polaczenie to mi nie pasuje niestety, bo 2 razy nocny lot to juz za duzo, raz to jeszcze mozna by jakos zniesc. pewnie ostatecznie jakies last minute wezmiemy, zobaczymy co bedzie dostepne