peperka
Fanka BB :)
a w ktoryms konkretnym widzialas ten rozmiar? bo bylam na kabatach w zeszlym tyg to byly tylko 3 i 5
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja nadal bezowocnie bezowocnie pracy poszukuję i lipa straszna. Jestem pedagogiem i przed ciążą pracowałam w żłobku. Teraz szukam jakiegoś drugiego Malucha do opieki, ale zdziwiłam się, bo już kilkoro rodziców odpisało mi, że wolą oddać dziecko do prywatnego żłobka niż opiekunce z własnym dzieckiem eh. Myślałam, że łatwiej pójdzie, a tu zonk :-( Niby mogłabym szukać pracy w żłobku, żeby Olka ze mną poszła, ale min do roku chcę ją w domu przetrzymać, bo boję się, że będzie ciągle chorować, a szkoda malucha.
a pieluchy często w makro i selgrosie są tańsze.