reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

MAMY Z WARSZAWY i OKOLIC :)))

reklama
Jagoda: ja na tej gieldzie to nic znalezc nie moge, tam nawrzucane mnostwo watkow, a i kilka rzeczy w jednym czasem sprzedaja, wiec nie tak latwo znalezc. ja tak delikatnie tu sie pytam czy ktoras zainteresowana, bo sie znamy, a tak to juz wole na allegro wystawiac :)
tweenie: moj maly mial tez rehabilitacje i nie ma sladu po problemach. rozwoj ma idealny jak okreslila lekarka :)

Iza no gratuluję :))) a ile lat ma szczęśliwa mamusia? bo ty mi na ciocię nie wyglądasz ;)

Mocz mi wyszedł kiepski, leukocyty, bakterie, białka ślad...w życiu takich kiepskich wyników nie miałam :(

mamusia dzidziusia ma 27 :-D to zona mojego dużo młodszego braciszka - na ciocię nie wyglądam? tylko na babcie? hihi
ja byłam tylko rok młodsza gdy rodziłąm najstarszego synka..

co do moczu też uważam, że trzeba powtórzyć. Z dużym brzuchem wcale nie tak łatwo pobrać "czystą" próbkę.. jeszcze coś pamiętam :-D

peperka ale ja przecież nic na Twoje posty nie napisałam. Trzeba potrafić odróżnić jak ktoś spamuje z zewnątrz i jak ktoś swój coś zaoferuje. Tego nas na szkoleniach dla moderatorów uczą ;-). Dobra żartuję.
Po prostu napisałam, żeby nie tworzyć takiego wątku na głównej części w Ogłoszeniach Warszawskich nie ma sprawy, tam chyba nawet jest wątek w tym stylu.

majandra dlatego od początku jestem za nie usuwaniem ogłoszeń z wątku Warszawskiego. Tyle, żeby je w ogłoszenia wstawiać, żeby jakiś porządek był.
Zaraz przejrzę czy jest jakiś odpowiedni wątek na Warszawie jak nie ma stworzę i będzie można się ogłaszać tutaj. Myślę, że admini nie będą mieli nic przeciwko.

Proszę o to wątek, w którym możecie umieszczać swoje ogłoszenia:
https://www.babyboom.pl/forum/oglos...a-oddania-tylko-dla-warszawa-i-okolice-47815/

Ostatnia edycja:
My po wizycie u ortopedy. Byłam na Szlenkierów. Jagoda czy Ty nie chodziłaś przypadkiem do dr.Drajczyka? Niby sympatyczny,ale to może dlatego,że nie wiele mówił:confused: Badał małą chwilę -wszystko ok,mamy się zgłosić za 6 tygodni. skierowania na USG bioderek nie dostałam,chociaż mówiłam,że miałam je powtórzyć teraz,ale jak grochem o ścianę. Znowu pójdę prywatnie i jak wyjdzie,że rzeczywiście ok to może na następną wizytę tam pójdę.

A jutro odwiedzamy poradnię laktacyjna w IMiDz

Iza - gratulacje! :-)
Ja ciocią zostałam pierwszy raz jak miałam 17 lat :-)

Dziubasek - dziewczyny mają rację - powtórz badanie zanim cokolwiek zrobisz...

reklama
Do góry