reklama
peperka
Fanka BB :)
Jagoda: ja na tej gieldzie to nic znalezc nie moge, tam nawrzucane mnostwo watkow, a i kilka rzeczy w jednym czasem sprzedaja, wiec nie tak latwo znalezc. ja tak delikatnie tu sie pytam czy ktoras zainteresowana, bo sie znamy, a tak to juz wole na allegro wystawiac
tweenie: moj maly mial tez rehabilitacje i nie ma sladu po problemach. rozwoj ma idealny jak okreslila lekarka
tweenie: moj maly mial tez rehabilitacje i nie ma sladu po problemach. rozwoj ma idealny jak okreslila lekarka
Iza no gratuluję )) a ile lat ma szczęśliwa mamusia? bo ty mi na ciocię nie wyglądasz
Mocz mi wyszedł kiepski, leukocyty, bakterie, białka ślad...w życiu takich kiepskich wyników nie miałam
mamusia dzidziusia ma 27 to zona mojego dużo młodszego braciszka - na ciocię nie wyglądam? tylko na babcie? hihi
ja byłam tylko rok młodsza gdy rodziłąm najstarszego synka..
co do moczu też uważam, że trzeba powtórzyć. Z dużym brzuchem wcale nie tak łatwo pobrać "czystą" próbkę.. jeszcze coś pamiętam
J@god@
IV-V 2005, X 2009
peperka ale ja przecież nic na Twoje posty nie napisałam. Trzeba potrafić odróżnić jak ktoś spamuje z zewnątrz i jak ktoś swój coś zaoferuje. Tego nas na szkoleniach dla moderatorów uczą ;-). Dobra żartuję.
Po prostu napisałam, żeby nie tworzyć takiego wątku na głównej części w Ogłoszeniach Warszawskich nie ma sprawy, tam chyba nawet jest wątek w tym stylu.
Po prostu napisałam, żeby nie tworzyć takiego wątku na głównej części w Ogłoszeniach Warszawskich nie ma sprawy, tam chyba nawet jest wątek w tym stylu.
majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
Ja dziś puściłam ogłoszenie na Giełdzie, ale coś czuję, że zginie w ogromie innych wątków.
J@god@
IV-V 2005, X 2009
majandra dlatego od początku jestem za nie usuwaniem ogłoszeń z wątku Warszawskiego. Tyle, żeby je w ogłoszenia wstawiać, żeby jakiś porządek był.
Zaraz przejrzę czy jest jakiś odpowiedni wątek na Warszawie jak nie ma stworzę i będzie można się ogłaszać tutaj. Myślę, że admini nie będą mieli nic przeciwko.
Proszę o to wątek, w którym możecie umieszczać swoje ogłoszenia:
https://www.babyboom.pl/forum/oglos...a-oddania-tylko-dla-warszawa-i-okolice-47815/
Zaraz przejrzę czy jest jakiś odpowiedni wątek na Warszawie jak nie ma stworzę i będzie można się ogłaszać tutaj. Myślę, że admini nie będą mieli nic przeciwko.
Proszę o to wątek, w którym możecie umieszczać swoje ogłoszenia:
https://www.babyboom.pl/forum/oglos...a-oddania-tylko-dla-warszawa-i-okolice-47815/
Ostatnia edycja:
lolkak
Październikowa Mama Mai
My po wizycie u ortopedy. Byłam na Szlenkierów. Jagoda czy Ty nie chodziłaś przypadkiem do dr.Drajczyka? Niby sympatyczny,ale to może dlatego,że nie wiele mówił Badał małą chwilę -wszystko ok,mamy się zgłosić za 6 tygodni. skierowania na USG bioderek nie dostałam,chociaż mówiłam,że miałam je powtórzyć teraz,ale jak grochem o ścianę. Znowu pójdę prywatnie i jak wyjdzie,że rzeczywiście ok to może na następną wizytę tam pójdę.
A jutro odwiedzamy poradnię laktacyjna w IMiDz
A jutro odwiedzamy poradnię laktacyjna w IMiDz
peperka
Fanka BB :)
Jagoda: wiem ze na moje posty nic nie pisalas, tylko grzecznie sie usprawiedliwilam na wszelki wypadek
reklama