reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

MAMY Z WARSZAWY i OKOLIC :)))

reklama
Oooo jaki fajny wątek (i refleks szachisty u mnie ;) Ja z lutowych mam 2006 :) Mieszkam na Bródnie, tuż przy parku.Pewnie wśród spacerujących po nim mam jest jeszcze co najmniej jedna BabyBoomowiczka poza mną i moją koleżanką z forum :) Jakby co - chętnie poznam :)

Co do kina - polecam :) Ale raczej film łatwy w odbiorze, bo wśród cmokania i mlaskania raczej trudno sie skupic :) ale jest uroczo :) atmosfera super :)

ewa26
ja tez mam daleko,ale chcialam spróbować i.. spodobało mi się,więc czasami jeździmy :)
przy okazji obejrzę filmik i pogadam z innymi mamami

Ależ mnie to intryguje, zwłaszcza, że raczej mam spośród Was najbliżej, a filmy są w godzinach spacerku Małgosi... Chętnie dołączę.

Postanowiłam się tu dopisać, bo ja co prawda nie z Warszawy, ale często bywam u rodziców, na Grochowie, więc KasiaN - pewnie się nie raz mijałyśmy w parku na spacerze ;), albo gdzieś między zjeżdżalnią a piaskownicą. Może się kiedyś wybierzemy na jakiś wspólny spacerek, jak będę w Wawie?

pozdrawiam
nikita

reklama
Do góry