reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

MAMY Z WARSZAWY i OKOLIC :)))

reklama
Ale zimno!!! Nawet sie nie chce wychodzić z domu, wróciłam od teściówki i zaraz wskakuję do wyrka z ciasteczkami i czekoladką ;D zostalismy jak zawsze wałówkę ;)

ja dzisiaj od południa należałam do tych co klneli na słuzby drogowe. przejechanie z Ząbek w Aleje Jana Pawła II było jeszcze znośne, ale stamtąd na Ursynów i z powrotem do domu - zajeło mi 3 godziny! a nie naleze do tych co niepewnie i wolno jeżdżą... dramat. 3 razy odklejałam lód z wycieraczek :(

a mój chłop idzie dzisiaj z kolegami na wódeczkę... he he :p -20 z hakiem ma być w nocy.....

Hihi, to mu pupcia zmarznie ;D. No i zastanawiam się, czy się dziewczyny ze środy nie wykruszą z powodu tych mrozów. Ja chyba niestety przyjadę bez dzieciątka :(, bo niewyraźny jakiś, nie wiem, czy nie będzie chory. Ale w razie co sama się pojawię, tylko strasznie żałuję, bo chciałam zobaczyć, jak się Filipowi na Bocianiej Łące spodoba... trudno, w każdym razie cieszę się na spotkanie. Filip będzie musiał poczekać na następną okazję...(A tak apropos ciasteczek, to ja się odchudzam ;D)

papa
nikita

Witam
Ja dzisiaj na badaniu rynku byłam. Dorabiam sobei w ten sposób. Olka do rodziców odstawiłam tzn przyjechali po niego a potem go odebrałam.
W środę jak będzie -6 to napewno będę bo i tak z Olem na mOczydło będę szła to przejdę kawałek dalej. :)
Olek juz spacznei śpi a ja zaraz za nauke sie biore bo sesja za apsem.
PZDR

Nigdzie nei znalazłam cennika. Jak to wygląda? Chcę do pracy wrócić tzn jej poszukać i fajne byłoby takie miejsce gdyż dopiero za 2 lata będę mogła Olka zabrać ze sobą do pracy(jestem nauczycielem przedszkolnym).
PZDR

ewa26 pisze:
Nigdzie nei znalazłam cennika. Jak to wygląda? Chcę do pracy wrócić tzn jej poszukać i fajne byłoby takie miejsce gdyż dopiero za 2 lata będę mogła Olka zabrać ze sobą do pracy(jestem nauczycielem przedszkolnym).
PZDR

ewa nasz cennik jest tak elastyczny, że na dzien dzisiejszy trudno mi pisać o cenach. przyjedziesz to ci opowiem :)

nikita - nie przejmuj sie - ja również bedę bez mojego baby, bo jak go wezme to nie pogadamy. synuś mamusi jest ostatnio nawet do łazienki mi wali jak sie myję...
a poza tym kochana, jeszcze nie jedna okazja będzie :D

reklama
Do góry